Betöltés...

Blood Bowl: Ultimate Gridiron Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.000 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Blood Bowl: Ultimate Gridiron Collection tartalma:

- Blood Bowl: Chaos Edition teljes játék

- Blood Bowl 2 - Legendary Edition teljes játék

- Blood Bowl: Death Zone kiegészítő

- Blood Bowl 3 - Black Orcs Edition teljes játék





Blood Bowl: Chaos Edition

A Warhammer Fantasy világa által inspirált Blood Bowl a stratégiai és a sportjátékok ultra-erőszakos kombinációja. A Blood Bowl online játszható. Állítsd össze a csapatodat, majd fejleszd és vezesd a hivatalos ranglista élére őket! Fejleszd ki saját privát internetes ligádat, hogy saját versenyeket rendezhess!



Játékmenet

A Chaos Edition 23 játszható fajjal rendelkezik, köztük 3 teljesen új fajjal, amelyek mindegyike saját játékstílust kínál! Állíts össze egy versenyképes csapatot, képezd ki és vedd meg a legjobb felszereléseket. Brutális győzelem győzelem után, fejleszd a játékosok képességeit, hogy igazi Blood Bowl játékosokká váljanak! Ez egy korlátlanul csontropogtató sport! Még ha a taktikázás a kedvenced, akkor is hihetetlen és kegyetlen húzások széles választékából választhatsz: megvesztegetheted a bírót, vagy pusztító varázslatokat és illegális fegyvereket is használhatsz.



Chaos Edition

Három új faj érkezik diadalmasan a pályára: a rosszindulatú Chaos Dwarfs, az alvilági csapatok kitaszítottjai és - a Blood Bowl-ban most először - Khorne daemon-jai! Az új Lizardmen Stadion már készen áll, hogy minden új csapatot fogadjon, valamint egy új, kihívásokkal teli játékmód, a World Cup: vegyél részt egy tekintélyes versenyen, és vezesd csapatodat a selejtezőktől a véres döntő tornáig!







Blood Bowl 2 - Legendary Edition

A Blood Bowl 2 - Legendary Edition tartalma:

- Blood Bowl 2 alapjáték

- Blood Bowl 2 - Official Expansion kiegészítő

- Blood Bowl 2 – Norse kiegészítő

- Blood Bowl 2 – Undead kiegészítő

- Blood Bowl 2 – Nurgle kiegészítő

- Blood Bowl 2 – Khemri kiegészítő

- Blood Bowl 2 - Wood Elves kiegészítő

- Blood Bowl 2 - Chaos Dwarfs kiegészítő

- Blood Bowl 2 - Necromantic kiegészítő





A Blood Bowl 2 a Warhammer-t és az amerikai futballt ötvözi a Games Workshop híres társasjátékából adaptált, körökre osztott stratégiai, humoros és brutális játék keverékében.



Játékmenet

A Blood Bowl 2 új grafikus játékmotorja és magasröptű megvalósítása hűen tükrözi a klasszikus Blood Bowl-meccsek dühét és intenzitását. A szóló játékmódban a híres Reikland Reaver-eket vezetheted. A Blood Bowl korábbi sztárcsapatának tagjaként feladatod, hogy visszahozd őket a dicsőségre, egy teljes történetű kampányt követve, amelyet a Cabalvision fergeteges kommentátorai, Jim és Bob támogatnak. A kampány minden egyes mérkőzése egyedi, váratlan és meglepő eseményekkel van tele, amelyek folyamatosan megújítják a játékélményt!



Te leszel a bajnok?

A többjátékos módok nagyobbak és részletgazdagabbak, mint valaha. A tartós online módban hozd létre és irányítsd a saját csapatodat, amely a Warhammer világ nyolc fajának egyikéből áll - Humans, Orc-ok, Dwarf-ok, Skaven-ek, High Elves-ek, Dark Elves-ek, Chaos-ok, és a Bretonnia-i newcomer-ek. Fejlesztheted a csapatodat, tapasztalatot szerezhetsz és új képességeket oldhatsz fel. De vigyázz! A pályán minden veszteség végleges... Szervezz teljesen testreszabható bajnokságokat, a selejtezőktől a döntőig, és használd az új átigazolási piacot, hogy megvehesd és eladhasd a játékosaidat, valamint felépítsd Blood Bowl álomcsapatodat!





Blood Bowl 2 - Official Expansion

Bővítsd a Blood Bowl 2 játékélményedet a Blood Bowl 2: Official Expansion-el. A Blood Bowl 2: Official Expansion 8 új fajt tartalmaz: Halfling-eket, Ogres-eket, Goblins-okat, Vampires-eket, Amazon-okat, Elven Union-t, Underworld Denizens-t, valamint egy új fajt a Blood Bowl világában, a Kislev Circus-t és a kegyetlen Tame Bears-t! Ezek a fajok magukkal hozzák egyedi sztárjátékosaikat és egy új khemri stadiont, amely az impozáns piramisaik tövében található.



Játékmenet

Tapasztald meg az olyan új játékmódokat, mint az új szóló Eternal League-et, vagy az új Challenge módot. A Blood Bowl történetében először fűszerezd meg a mérkőzéseidet különböző fajok kombinációjából összeállított csapatokkal, vagy vadulj meg, és vezess egy All-Star játékosokból álló csapatot! A többjátékos módok és lehetőségek gazdag tárháza bővíti a többi játékossal való kommunikáció, az online ligák és versenyek létrehozása, beállítása és testreszabása terén kínált lehetőségeket.





Blood Bowl 2 – Norse

A Norse fajnak saját hivatalos játékosai vannak (Lineman, Berserker, Runner, Thrower, Ulfwerener, Yhetee), valamint néhány sztárjátékos: Wilhelm Chaney és Icepelt Hammerblow!



Norse

A Norsemen-ek gyilkos mániákusok, akik imádják a csatát és a sört! Ez a guruló úttorlasz talán nem a leggyorsabb csapat a pályán, de mivel a legtöbb játékosnak előnye származik a Blokk-ból, minden bizonnyal ők lesznek az egyik legkeményebbek a mezőnyben.



Yhetee

A Yhetee az északiak saját sétáló hegyomlása. Az északi földek különleges trollfajtája, amely a hideg, zord környezethez alkalmazkodott a túlélés érdekében. Az északiak csapatedzői Blood Bowl-csapataikban a karmaik, vadságuk és a pusztításhoz való természetes tehetségük halálos kombinációjának köszönhetően a Yhetees-t is szerepeltetik a Blood Bowl-csapataikban.



Blood Bowl 2 – Undead

Az Undead faj múmiák, Ghoul-ok, csontvázak, zombik és Wights játékosokkal, de saját sztárjátékosokkal is érkeznek: Ramtut III és gróf Luthor Von Drakenborg!



Játékmenet

Az élőhalott csapat legnagyobb értéke, hogy uralják magát a halált. A regenerálódási képességük miatt nagyon-nagyon nehéz őket megölni... Ez egy sokoldalú csapat is, a nagy ütőképességű Múmiák képesek bevetni és támogatni a gyorsabb, de gyengébb Ghoul-okat és Wight-okat. A megfelelő keverékkel egy első osztályú csapatot kapsz. Néhány Blood Bowl-játékost, akit a pályán öltek meg, a sport iránti szenvedélyük és a nekromantikus mágia visszahoz az életbe, mint Wight-okat. Az olyan "unalmas" halandói korlátozásoktól, mint az alvás, a szomjúság vagy az éhség, megszabadulva a Wight-ok minden szabadidejüket edzéssel tölthetik. Blokkoló képességeiknek és jó mozgékonyságuknak köszönhetően a Wight-ok az élőhalott csapatok központi játékosai.



Blood Bowl 2 – Nurgle

A Nurgle csapatai Rotter-ekkel, Pestigor-okkal, Nurgle harcosokkal és szörnyekkel érkeznek. Csatlakozik hozzájuk a Nurgle legendás sztárjátékosa - Lord Borak, a pusztító.



Játékmenet

A Nurgle csapatok a Káosz csapatainak egy formája, amelynek játékosai Nurgle istent imádják - a romlás és a betegség káosz istenét. Játékosait azzal jutalmazza, hogy egy meglehetősen kellemetlen betegséggel ruházza fel őket, amelyet "Nurgle’s Rot" néven ismerünk. Ha bárki elég közel kerül ahhoz, hogy egy tisztességes szippantást kapjon, elkapja Nurgle egyik csúnya betegségét, és általában meghal, mielőtt bárki új személyi higiéniai rendszert javasolhatna. A legtöbb káoszcsapathoz hasonlóan a Nurgle-csapat is akkor a legjobb, ha be tud szállni, és közvetlenül az ellenfél játékosai ellen támadhat. Ami erőben és szívósságban megvan, az a Nurgle csapatnak hiányzik a mozgékonyságból. A Nurgle harcosok pocsék mozgékonysági értékkel és mozgási értékkel rendelkeznek, valamint nem jó labdahordozók. Ilyen szörnyű átlagos mozgási sebességgel a Nurgle káoszisten hívei nem csak az ellenfél, de az óra miatt is vereséget szenvedhetnek!



Blood Bowl 2 – Khemri

Több mint 8000 évvel ezelőtt a Khemri-k játszották a Blood Bowl első mérkőzéseit a Slann-ok ellen. Azonban ahogy a királyság kihalt, úgy egyben a játék is, egészen addig, amíg évszázadokkal később újra fel nem fedezték. Így a játék újjáéledésével elkerülhetetlen volt, hogy ezek az ősi játékosok visszatérjenek, hogy újra játsszanak, és csatlakozzon hozzájuk a legendás csillagjátékos, Setekh.



Játékmenet

A halottnak már eleve megvannak a maguk előnyei, nem csak a regenerációs képességgel rendelkeznek, de bizonyos, a holtak sírjaiból előrángatott titkos eszközöknek köszönhetően egyes khemri játékosok a blokkolás és a passzolás képességét is élvezhetik. Ez azt jelenti, hogy a khemri csapat labdajátékban felülmúlja a többi élőhalott csapatot, mivel majdnem olyan jól tudnak futni és passzolni, mint az élő fajok hasonló játékosai. Ha van néhány gyorsabb játékosod, aki tud passzolni és futni a labdával, annak megvannak az előnyei, de nem akkor, ha a csapattársaik nem tudnak lépést tartani velük. Mivel csapatának nagy részét csontvázak és nehézkes múmiák alkotják, a khemri edzőnek minden évszázados tapasztalatára szüksége van ahhoz, hogy ne veszítsék el leghasznosabb játékosaikat a játék korai szakaszában.



Blood Bowl 2 - Wood Elves

A Wood Elves faj saját egyedi mesterséges intelligenciával és játékosokkal (passzolókkal, Wardancer-ekkel, catcher-ekkel, lineman-ekkel és a Treeman-el), de saját sztárjátékosokkal is rendelkezik: Dolfar Longstride-al és Jordell Freshbreeze-el!



Játékmenet

Az elfek elképesztően mozgékonyak és majdnem olyan gyorsak, mint a Skaven-ek. A mások támadásainak elkerülése számukra puszta formalitás. Különösen a Wardancer-ek számára, akiknek az ellenfél védelmén való átjutási képessége szinte felülmúlhatatlan. Az elfek kiváló passzolók és elkapók. Játékuk igazi rémálommá válhat más csapatok számára, amelyek nem olyan mozgékonyak és gyorsak, mint ők. A Treeman valószínűleg a legerősebb játékos az egész Blood Bowl-ban. Rendkívüli természetes erővel van megáldva, amellyel csak nagyon kevés játékos tud versenyezni. A Treeman azonban rendkívül lassú, és rossz hajlama van arra, hogy a pálya közepén gyökeret verjen. Ha ez megtörténik, egyáltalán nem lesz képes mozogni...



Blood Bowl 2 - Chaos Dwarfs

A Chaos Dwarfs-ok olyan törpe felfedezők eltorzult leszármazottai, akikre szörnyű hatással voltak a Chaos erői, gonosz, önző lényekké változtatva őket. Egy dologban azonban egyáltalán nem változtak, még mindig imádnak Blood Bowl-t játszani! Csatlakozik hozzájuk a legendás sztárjátékos, Zzharg Madeye.



Játékmenet

A Chaos Dwarfs-ok védekezés-orientált csapat, amely profitál a bikakentaur retriever-ek nagy sebességéből és egy nagyon erős frontvonalból, amely nagy nyomást képes elviselni (és alkalmazni). Emellett az egyik legerősebb tulajdonságuk, hogy az erős játékosok, mint például a bikakentaurok, nagyon gyorsan kibontakoztatják erős képességeiket. A Chaos Dwarfs fő gyengesége a gyenge labdakezelési képességeikben áll. Valóban, apró méretük és alacsony mozgékonyságuk miatt a hobgoblin-okra kell hagyatkozniuk, hogy a játékot előrevigyék. A hobgoblin-ok meglehetősen mozgékonyak, de nagyon hajlamosak arra is, hogy bármelyik ellenfél szétzúzza őket.



Blood Bowl 2 - Necromantic

A halottak nem nyugszanak békében az Old World temetőiben. Így csak idő kérdése volt, hogy egy Necromancer elhatározza, hogy ezeket a megállíthatatlan gyilkológépeket árkán és erős mágiával megbéklyózza, és megkínzott lelküket egy jó kis Blood Bowl-játékkal csillapítsa!



Játékmenet

A Necromantic egy rendkívül sokoldalú faj, de legjobb játékosaik a Werewolf-ok. Ezek a halálos gyilkológépek a fő támadóerejük, tiszta pszichopata dühöt és karmokat biztosítanak, amelyek teljesen használhatatlanná teszik a páncélzatot. A Necromantic edzőjének fő dilemmája az, hogy hogyan pótolja a specializáltabb játékosokat, amikor a földbe döngölik őket, és soha többé nem támadnak fel. A Zombies-okat könnyű megtalálni, bármelyik temetőben kóborolnak az éjszaka közepén, de a hasznosabb játékosok, mint például a Flesh Golem-ek és a Werewolves-ok pótlása komoly összegbe kerülhet.







Blood Bowl 3 - Black Orcs Edition

A Blood Bowl 3 - Black Orcs Edition tartalma:

- Blood Bowl 3 teljes játék

- The Brutal Ball kiegészítő

- The Black Orcs Customizations kiegészítő





alcím Húzd fel a bakancsod, vedd fel a sisakod, igazítsd meg a vállvédődet, és készülj fel!

Az Old World-ben már nem folynak háborúk, mióta a lakosság úgy döntött, hogy nézeteltéréseiket egy Nuffle istennek szentelt sporttal oldják meg, a Blood Bowl-al. Ebben a sportban azonban ugyanannyi vér folyik, mint a csatatereken, amelyeket felváltott. Gyilkosság, csonkítás, csalás, korrupció, varázslás, sőt, még az isteni beavatkozás is megengedett a pályán, minden fanatikus rajongó örömére!



Légy könyörtelen, de ne agyatlan

Vedd át az irányítást egy csapat felett a rendelkezésre álló 12 frakció közül, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, és akadályozd meg ellenfeleid fejlődését a játékosok bölcs elhelyezésével. Kerüld ki vagy irgalmatlanul iktasd ki azokat, akik az utadba állnak, és érj el a végzónába, hogy döntő touchdown-okat szerezz! A legokosabb stratégák nyilvánvalóan előnyben lesznek, de vajon ez elég lesz? Egy elszabadult troll felfalhat egy csapattársat, és megváltoztathatja a meccs menetét.



Te vagy a főnök

Hozz létre játékosokat; szabd testre a megjelenésüket, emblémáikat és páncéljukat; toborozz szurkolókat és az edződet; majd vegyél részt az Old World legvadabb versenyein. De vigyázz: gyakoriak a sérülések, és nagy a valószínűsége annak, hogy néhány játékosod lábbal előre hagyja el a pályát, végleg véget vetve karrierjének...





The Brutal Ball

Bár úgy tűnik sokan elfelejtik, de valójában a labda a Blood Bowl meccsek kulcseleme. Ez a csomag tartalmaz egy exkluzív labdát a csapatod testreszabásához.





Black Orcs Customizations

A divat nem éppen Black Orc-ok prioritása... viszont a megfélemlítés igen! Követelj tiszteletet a Black Orc Customizations kiegészítő csomaggal. A csomag egy Goblin, egy Troll és egy Black Orc testreszabási tárgyakat tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Blood Bowl: Ultimate Gridiron Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: