Betöltés...

The Expanse: A Telltale Series (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.153 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ismerd meg a The Expanse izgalmas és lenyűgöző univerzumát úgy, mint még soha, a Telltale legújabb játékában, a The Expanse: A Telltale Series-ben. Bújj Camina Drummer bőrébe, és fedezd fel a Belt veszélyes és feltérképezetlen peremeit az Artemis fedélzetéről. Legyen szó súlytalanságban való hajóroncsok átkutatásától, egy zendülés kezeléséről, vagy félelmetes kalózok ellen folytatott harcokról, Camina Drummer bőrébe bújva te hozod meg a fontos döntéseket a legújabb Telltale -kaland során, amelyek aztán következményekkel járnak.



Egy egyedülálló Telltale-történet

Bújj Camina Drummer, az Artemis hulladékvadászhajó vezető tisztjének bőrébe, aki egy nagy fogás érdekében a Belt külső régióiba vezeti hajóját és legénységét. Egy feszült kapcsolatokkal és erős személyiségekkel teli legénységet kell kordában tartanod, és olyan nehéz döntéseket kell meghoznod, amelyek mindenki sorsára kihatással lesznek.



Fedezd fel a Belt területeit súlytalanságban

Kutass át hajóroncsokat, használj mágneses bakancsot, hogy a falakon és a mennyezeten sétálj, és használd a zéró-g hajtőműveket, hogy a hajóddal közlekedj az űrön át. Miközben felfedezed a különböző hajóroncsokat és a nyílt űrben navigálsz, interakcióba léphetsz a világban fellelhető tárgyakkal, és beszélgethetsz a legénység tagjaival is a Telltale eddigi legnagyobb és legimmerzívebb játékában.



Nehéz döntések, végzetes következmények

Birkózz meg az űr kíméletlen brutalitásával, egy korrupt naprendszer politikájával, a legénységed között fennálló ellentétekkel, valamint Drummer saját, ellentmondásos felelősségével azokkal az emberekkel szemben, akiket szeret, és a Belt-el szemben, amelynek a védelmére felesküdött. Nincs helyes, vagy helytelen ösvény, amelyen járhatsz – csak a döntéseid, és az azok által kiváltott következmények.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Expanse: A Telltale Series (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: