Betöltés...

Super Mario Odyssey (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 46.159 Ft



A JÁTÉKRÓL Fedezz fel hihetetlen helyeket a Mushroom Kingdom-tól távol, miközben Mario és új szövetségese, Cappy oldalán egy hatalmas, világszerte utazó 3D-s kalandban veszel részt.



Indulj el egy lebilincselő, világkörüli kalandba

Használd az elképesztő új képességeket - például a tárgyak, állatok és ellenségek elfogásának és irányításának képességét -, hogy Power Moon-okat gyűjts, így feltöltheted az Odyssey léghajót, és megmentheted Peach hercegnőt Bowser házassági terveitől!



Játékmenet

A hősies, kalap alakú Cappy-nek köszönhetően Mario új mozdulatokat kapott, amelyek miatt a hagyományos futás-ugrás játékmenetet újragondolhatod olyan új mozdulatokkal, mint például a cap jump, a cap throw és a capture. Használd az elfogott társakat, például ellenségeket, tárgyakat és állatokat, hogy előrehaladj a játékban és rengeteg rejtett gyűjthető tárgyat fedezz fel. Ha pedig kedvet kaptál egy barátoddal játszani, csak add át neki a Joy-Con kontrollert! Az 1-es játékos Mario-t, míg a 2-es játékos Cappy-t irányítja. Ez a sandbox stílusú 3D Mario-kaland - az első az 1996-os Super Mario 64 és a 2002-es Nintendo GameCube klasszikus Super Mario Sunshine óta. Ha ez mind nem volna elég, a játék tele van titkokkal és meglepetésekkel, valamint izgalmas új királyságokkal, amelyeket felfedezhetsz.



Jellemzők:

- Játssz a barátoddal vagy családtagoddal egyetlen Nintendo Switch konzolon.

- Az első 3D Sandbox stílusú Super Mario cím a Super Mario Sunshine óta

- Tapasztald meg a Super Mario világával való kapcsolatteremtés új módját

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Mario Odyssey (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: