Betöltés...

S.T.A.L.K.E.R.: Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.721 Ft



A JÁTÉKRÓL A S.T.A.L.K.E.R.: Bundle tartalma:

- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl teljes játék

- S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky teljes játék

- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat teljes játék





S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

A S.T.A.L.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyitott végű belső nézetes lövöldözős játék, amely egy harminc négyzetkilométeres játékterülettel rendelkezik, amit a játékos szabadon felfedezhet.



Történet

2012 évében járunk. Hat év telt el a második katasztrófa óta, ami elhalványította az 1986. áprilisi eseményeket. A játék helyszíne a csernobili elzárt zóna, amely egy sorsfordító helyszínből az egész emberiséget veszélyeztető körzetté vált. A zóna nem szívesen tárja fel titkait, ezért kényszeríteni kell rá. Ritka az a hős, aki képes eljutni a Zone szívébe, hogy megtudja, milyen veszély leselkedik rá ott. Egy olyan veszély, amely a martalócokhoz és ellenséges csoportosulásokhoz, minden szörnyhöz és anomáliához képest csupán előkészületnek tűnik majd a találkozásra valami sokkal végzetesebb és fenyegetőbb dologgal. De egyelőre... készülj fel, hős. Gyűjts ereklyéket és kereskedj, taposd ki az utad és maradj szemfüles, kapd el a roentgens-eket és harcolj - csak győződj meg róla, hogy túléled! Aztán talán, ha kitartó és igazán szerencsés vagy, megtudod, miért a te kezedbe került mindez.



Jellemzők:

- A csernobili elzárt zóna hiteles környezete - Pripyat város erőművei, a csernobili atomerőmű, a Csernobil-2 komplexum és még sok más felfedezhető terület.

- Szabad mozgás a történet során, csak a játékos akarata és képességei szabnak határt.

- Egyedi többjátékos módok a játék kíséretében megvalósítva leletek gyűjtése, anomáliák, sugárzás, időjárási hatások, nappal és éjszaka változása és még sok más.





S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

A S.T.A.L.L.K.E.R.: Clear Sky egy különálló előzményjáték. Ez a játék visszavisz a szunnyadó csernobili atomerőművet körülvevő, anomáliáktól hemzsegő területre, a Zone-ba.



Történet

2011 évében járunk. Öt év telt el a második katasztrófa óta, amely beárnyékolta az 1986. áprilisi eseményeket. A Zónát gyakori és erőteljes kitörések rázzák meg, amelyek elmozdítják az anomáliamezőket, új utakat nyitva korábban elérhetetlen helyekre. A Stalker frakciók harcolnak az új területekért és a kulcsfontosságú pontokért. Sok Stalker meghal, de folyamatosan érkeznek újak. A cselekmény egy évvel a S.T.A.L.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl eseményei előtt játszódanak, egy évvel Strelok legsikeresebb Zóna központjába vezető útja előtt. Strelokot és csapatát egy másik karakter szemszögéből ismerheted meg.



Játékmenet

A Zóna vár rád, új helyszínek és ismeretlen fenyegetések, térbeli lyukak és a ködben megbújó szörnyek, koromfekete éjszakák és a felkelő nap üdvözítő sugarai. Próbáld meg elkerülni az anomáliákat és elbújni a robbanások elől, fedezd fel a Zónát és gyűjts ereklyéket, orvosold a radioaktív sugárzást és harcolj bármelyik Stalker frakcióért, amelyikért csak akarsz! Csak így fedezheted fel az igazságot Strelok-ról, és arról, hogyan került véletlenül a halálkamionba, és hogyan kapta meg a karján a S.T.A.L.K.E.R. tetoválást.



Jellemzők:

- Ismerd meg a Zone-t, miközben felfedezed a Red Forest-et, Limansk-ot, Pripyat-ot és még sok mást!

- A titokzatosság és az állandó veszély légköre.

- A világ reagál rád és a döntéseidre, amikor más Stalker-ekkel és frakciókkal kerülsz kapcsolatba.





S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

A második különálló kiegészítő, a S.T.A.L.L.K.E.R.: Call of Pripyat ismét a zónába helyezi a játékost - ezúttal az alapjáték befejezése után, egy teljesen új szereplővel.



Történet

A S.T.A.L.L.K.E.R.: Call of Pripyat eseményei nem sokkal a S.T.A.L.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl befejezése után játszódnak. Miután a kormány felfedezte a Zone központjához vezető nyílt utat, úgy dönt, hogy nagyszabású katonai "Fairway" műveletet tart, amelynek célja a CNPP ellenőrzés alá vonása. A művelet terve szerint az első katonai csoport légi felderítést végez a területen, hogy feltérképezze az anomális mezők elhelyezkedésének részletes alaprajzát. Ezt követően a térképek felhasználásával a fő katonai erőket küldik ki. Az alapos előkészületek ellenére a művelet kudarcba fullad. Az avantgárd helikopterek többsége lezuhan. Az ukrán biztonsági szolgálat a művelet kudarcának okairól szóló információk összegyűjtése érdekében ügynököt küld a Zone központjába. Innentől kezdve minden rajtad múlik.



Jellemzők:

- Fotorealisztikus kizárási zóna - Pripyat városa, a Yanov vasútállomás, a Jupiter gyár, Kopachi falu és még sok más helyszín.

- Kibővített mellékküldetések rendszere.

- Lehetőség a játék folytatására a befejezés után freeplay módban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "S.T.A.L.K.E.R.: Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: