Betöltés...

SuperMash (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.162 Ft



A JÁTÉKRÓL

A SuperMash egy játék, amiben játékokat tudsz készíteni! Keverd össze a JRPG, a platformer, a Metrovania, a lopakodós és az akció-kaland műfajokat, hogy minden alkalommal egy teljesen egyedi, új játékot kapj, majd hívd ki barátaidat, hogy megnézd, ők miket alkotnak!



Történet

Jume játékboltja bajban van, és a megmentéséhez szüksége van testvére, Tomo segítségére! Keverj össze ikonikus műfajokat, hogy teljesen új játékélményeket teremts. Ugrálj át klasszikus platformer szinteken egy taktikus lopakodó karakterrel, harcolj űrhajóként JRPG csatákban, és még annyi minden!



A SuperMash játékrendszere

Bármi lehetséges a SuperMash kiemelkedő játékrendszerével, amely minden egyes játék alkalmával egyedi játékot hoz létre. Úgy gondolod, hogy a játékot, amit létrehoztál, lehetetlen végigjátszani? Oszd meg a játékod MASH kódját a barátaiddal, és nézd meg, hogy végig tudják-e játszani!



A lehetőségek végtelen tárháza

Válassz 2 műfajt (vagy ugyanazt a műfajt), és nézd, ahogy a játék minden alkalommal egy teljesen egyedi játékot hoz létre! A glitchek, a célok és az akadályok megváltoztatják a játékmenetet, így sosem tudhatod, hogy egy könnyű győzelem, vagy egy szinte lehetetlen kihívás felé tartasz-e. Ráadásul 3 nehézségi móddal választhatod ki a kihívás szintjét!



Hat klasszikus műfaj keverhető és kombinálható

Akárhogy szeretnél játszani, a SuperMash rengeteg lehetőséget kínál számodra. Az alapjátékban megtalálható a platformer, az akció-kaland, a Shoot ’Em Up, a Metrovania, a lopakodós, illetve a JRPG műfajok, de a jövőben további műfajok is várhatóak!



Testre szabhatod a játékaidat

A Dev Card-ok segítségével testre szabhatod az egyes Mash-ek elemeit, például az ellenségeket, a játékosokat, a mechanikákat és a környezetet. Fejezd be a Mash-eket, hogy összegyűjtsd őket!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "SuperMash (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: