Betöltés...

Dark Souls III + Ashes of Ariandel (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.234 Ft



A JÁTÉKRÓL

Te vagy az unkindled. Bővítsd a Dark Souls III-élményedet az Ashes of Ariandel kiegészítővel. Utazz el Ariandel havas világába, és fedezz fel új területeket, boss-okat, ellenségeket, fegyvereket, páncélzatokat, varázslatokat és még sok mást. Vállalod a kihívást, és újra magadhoz öleled a sötétséget?





Az alapjátékról:



A Dark Souls továbbra is feszegeti a határokat a kritikusok által elismert és a műfajt meghatározó sorozat legújabb, ambiciózus fejezetével. Készülj fel, és öleld magadhoz a sötétséget!



A tűz ismét elhalványul

Miközben a tüzek kialszanak és a világ romba dől, utazz egy olyan univerzumba, amely tele van még több kolosszális ellenséggel és környezettel. Már csak a parázs maradt... Készülj fel ismét, és öleld magadhoz a sötétséget!



Játékmenet

A gyorsabb játékmenet és a felerősített harci intenzitás révén egy epikus hangulatú és sötét világba merülsz el. A rajongók és az újonnan érkezők egyaránt elvesznek a játékra jellemző, jutalmazó játékmenetben és magával ragadó grafikában. A változatos harci akció lehetővé teszi számodra, hogy saját, egyedi játékstílusodat hozhasd létre. Míg a továbbfejlesztett online többjátékos funkció lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen integrálhasd az online interakcióidat az egyjátékos történetbe.



Hangulatos vizuális megjelenítés egy összekapcsolt világban

A dinamikus világítás és a részecskeeffektek biztosítják, hogy elmerülj a romokkal teli sötét fantáziavilágában. A szakértelemmel megalkotott világ hatalmas és lélegzetelállító tájai pedig minden bizonnyal felfedezésére ösztönöznek majd.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dark Souls III + Ashes of Ariandel (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: