Betöltés...

Game of Thrones - A Telltale Games Series (Digitális kulcs - PC)

Ár: 55.737 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Trónok játékában vagy nyersz, vagy meghalsz ...

Game of Thrones - A Telltale Games Series egy hatrészes epizódos sorozatot mutat be a világban, amelyet George RR Martin készített.

Ez az új történet a Westeros észak felől érkező House Forresterre összpontosít, akik hűek a Winterfell csillagaihoz. Az Öt Királyok Háborúja idején zajlik, és a háborúk, a bosszú lépcsőzete és sokkal rosszabbul találják magukat a túlélésért folytatott csatában, amikor a hét királyság összeomlik. A játékosok a Forrester ház különböző tagjainak szerepét fogják betölteni, az eredmény kizárólag a játék során töltött döntésein alapul.

Game of Thrones - A Telltale Games Series-t a díjnyertes The Walking Dead és a The Wolf among Telltale Games mögött álló csapat fejlesztette ki, így biztos lehet benne, hogy egy autentikus csemegére vár, amely megragadó történetmeséléssel és gyakran szívszorító cselekedettel teli. .

Ha rajongsz az HBO tévéműsorért, akkor számíthat arra, hogy a slágerprogram sok ismerős arcával kommunikál. Nem csak ez, de meglátogatja a műsor nevezetes helyszíneit, mint például a King's Landing, a The Wall és sok más elismert helyszín.

Ez messze a leghitelesebb GoT játékélmény, amely elérhető a játékpiacon, és hatalmas bólintásként szolgál a tévéműsor rajongói számára, ezért mindenképpen cselekedjen gyorsan, mert a Tél jön ...

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 42 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Game of Thrones - A Telltale Games Series (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: