Betöltés...

Blood Bond - Into the Shroud (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.444 Ft



A JÁTÉKRÓL



Élvezze a most megjelenő két előnézeti fejezetet (kb. 4 óra). A teljes játék 2021 januárjában frissítés nélkül frissíti a játék ezen verzióját.



Csak édesanyja nevelte és apja hagyta el, Astridot faluja elűzte. Történetünk egy vadászat után játszódik, Astrid faluját elpusztította és édesanyja eltűnt. A saját képességeiben nem biztos, hogy felkeresi apját, Birgert. Így kezdődik a Blood Bond: A lepel növekedési és önfelfedezési kalandjába. Fedezze fel a Viking erejét belül és az igazságot mindennek mögött.

Rejtélyek és titkok:

A világ számos titkot és rejtélyt rejt magában, amelyek felfedik a tudományt, növelik hírnevét, és gyűjtögethető tárgyakat biztosítanak.



Harc és lopakodás:

Harcolj félelmetes ellenfelekkel varázslattal és íjjal, vagy lopakodva körülöttük, és játszd a játékot.



Felfedezés és felfedezés:

Merüljön el közvetlenül a környezete felfedezésében. XP-t kap mindenért, amit növényi szedésből vagy rejtélyes környezet felfedezéséből tesz.



Köszönjük, hogy támogatja az indie játékok fejlesztésével kapcsolatos erőfeszítéseinket! Szeretettel üdvözöljük Jordenheim világában, és várom, hogy hallhasson tapasztalatairól. Mi lesz a saga?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Blood Bond - Into the Shroud (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: