Betöltés...

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (EU) (Digitális kulcs - Xbox One / Xbox Series X/S)

Ár: 10.699 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Deluxe Edition 7 letölthető tartalmú karaktercsomagot tartalmaz. A digitális kiadás tartalmaz egy exkluzív klasszikus Obi-Wan Kenobi játszható karaktert is.



A LEGO Star Wars játékban a galaxis a tiéd: The Skywalker Saga. Éld át az emlékezetes pillanatokat és a megállás nélküli akciót a Skywalker-saga mind a kilenc filmjéből a jellegzetes LEGO humorral újraértelmezve. A digitális kiadás egy exkluzív klasszikus Obi-Wan Kenobi játszható karaktert is tartalmaz.



Fedezd fel a trilógiákat tetszőleges sorrendben

A játékosok újra átélhetik a Skywalker-saga mind a kilenc filmjének epikus történetét, és minden azzal kezdődik, hogy kiválasztják az általuk választott trilógiát, hogy elkezdjék az utazást.



Játssz ikonikus hősök és gonosztevők szerepében

Több mint 300 játszható karakter a galaxis minden tájáról.



Fedezd fel a legendás helyszíneket

A játékosok meglátogathatják a kedvenc Skywalker-saga filmjeikből jól ismert helyszíneket. 23 bolygóra utazhatnak zökkenőmentesen és szabadon, miközben végigjátsszák a saga-t, vagy felfedezhetik és felfedezhetnek izgalmas küldetéseket.



Hatalmas járművek irányítása

Több mint 100 járművet irányíthatsz az egész galaxisból. Csatlakozz a dogfightokhoz és győzz le olyan tőkehajókat, mint a Super Star Destroyer, amelyekbe beszállhatsz és felfedezheted őket.



Magával ragadó játékosélmények

Fűzd össze a támadásokat, hogy kombóláncokat alkoss, és hárítsd el a közeledő támadásokat. Az új fegyvervezérlés és mechanika lehetővé teszi a játékosok számára, hogy precízen célozzanak, vagy a Jedik képességeit használva fénykarddal hadonászva és az Erő erejét használva.



Fejleszthető karakterképességek

A felfedezés jutalmazza a játékosokat, amikor Kyber Brickeket fedeznek fel, amelyek új funkciókat és továbbfejlesztett képességeket oldanak fel a különböző karakterosztályokban, beleértve a Jedit, a Hőst, a Sötét oldalt, a Gonoszt, a Szemetelőt, a Csibészt, a Fejvadászt, az Asztromech droidot és a Protokoll droidot

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (EU) (Digitális kulcs - Xbox One / Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: