Betöltés...

Just Dance 2024 (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 15.328 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Just Dance 2024: Standard Edition tartalma:

- Just Dance 2024 alapjáték

- 1 hónapos Just Dance+ tagság





Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videójáték platformján!



40 új dal és univerzum

A Just Dance 2024 olyan 40 dalt új univerzumot tartalmaz, legújabb slágereket és kedvelt klasszikusokat egyaránt beleértve, mint a "Flowers" Miley Cyrus-tól, a "Tití Me Preguntó" Bad Bunny-tól, a "How You Like That" BLACKPINK-től és az "I Wanna Dance With Somebody" Whitney Houston-tól!



Vadonatúj zeneszámok, univerzumok és karakterek

Táncolj 40 új dalra, amelyek között megtalálhatóak listavezető slágerek, az interneten vírusszerűen terjedő zenék, illetve eredeti szerzemények is. Ez a rész tele van olyan zenékkel, amiket szeretsz, mivel a zenei listán számos különböző korszak és műfaj megtalálható: latin, rock, hip-hop és K-pop. Fedezz fel magával ragadó és eleven zenei világokat, és a minden egyes dalhoz egyedi karaktereket. Vár rád a Just Dance!



Egy folyamatosan frissülő platform

A játék célja, hogy ezentúl egy teljesen online, szórakoztató platformként működjön, amely az év folyamán rendszeresen új dalokkal és jutalmakkal frissül. Akár a 2023-as, akár a 2024-es rész van meg neked, vagy a barátaidnak, a két rész ugyanahhoz a platformhoz kapcsolódik, így gondtalanul együtt tudtok játszani. Ha pedig mindkét rész megvan neked, akkor az összes tartalmat egy helyen találod meg.



Tartalmak egész évben

Vegyél részt tematikus szezonális eseményeken, amelyeken korlátozott ideig ingyenes dalok és lejátszási listák várnak rád! Minden szezon valami új és izgalmas dologgal vár, mint például dalok és jutalmak. Szerezz meg különböző egyedi testreszabási elemeket, mint például avatárok, hátterek, és még annyi minden más, hogy teljesen az ízlésednek megfelelően alakíthasd a Dancer Cardodat, és kifejezd a saját személyiségedet a játékban.



Ingyenes Just Dance+ próbaidőszak

A Just Dance 2024 összes példánya tartalmaz egy ingyenes, 1 hónapos Just Dance+ tagságot. A Just Dance+ egy előfizetéses szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a megjelenéskor elérhető több mint 200 dalhoz, amelyek száma aztán csak bővülni fog, ahogyan halad az idő. Táncolj a korábbi Just Dance játékok kedvenc zeneszámaira, vagy az a minden szezonban újonnan érkező exkluzív dalokra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Just Dance 2024 (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: