Betöltés...

DEEMO -Reborn- (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 27.457 Ft



A JÁTÉKRÓL

A DEEMO -Reborn- a Rayark klasszikus játéka, a DEEMO, teljesen újjászületve. A teljesen 3D-s, magával ragadó utazás megrészegít a zongorán általad előállított elegáns hangokkal, valamint a mesevilágban felfedezett kalandokkal.



Háttértörténet

Egy lány, aki lezuhant az égből és elvesztette a múltját; Deemo, aki teljesen egyedül zongorázik a faház világában; véletlen találkozás kettejük között. A zene áramlik, ahogy az ujjak a zongora billentyűire csapódnak. Egy mesebeli utazás vette kezdetét...



Egy klasszikus újjászületése

Egy ősi kastély és egy titokzatos fa körül forog, amely akkor nő, ha dallam van a levegőben, irányítsd az égből lezuhant kislányt, és segíts neki hazatalálni.



Nyomozás újjászületése

Fejtsd meg a kastélyban elrejtett rejtélyeket és rejtélyeket. Találd meg az égből hulló kottákat, nyiss fel új helyeket, és fedezd fel az igazságot.



A ritmus újjászületése

Játszd ki a szívedet a zongorán és növeszd meg a titokzatos fát. Fedezd fel a történet új részeit és várd a napot, amikor a lány visszatérhet szívmelengető otthonába.



Dallamok újjászületése

Több mint 60+ klasszikus dal, amelyeket mindenki szeret. Új kihívást jelentő zenedarabok várnak rád.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DEEMO -Reborn- (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: