Betöltés...

Age of Empires IV (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.806 Ft



A JÁTÉKRÓL

A díjnyertes és nagysikerű stratégiai játék sorozat az Age of Empires IV-el folytatódik és még több epikus korszakalkotó csata középpontjába helyezi a világot meghatározó történelmi csaták résztvevőit.



Testre szabhatod a játékodat a modokkal

Tervezd meg a saját pályádat a Mod Editor legújabb béta verziójának erőteljes alkotói eszközeivel. Alakítsd ki saját skirmish és többjátékos pályáidat, készíts egyedi küldetés-szcenáriókat, kovácsolj adatokkal vezérelt tuning-csomagokat és tervezz új játékmódokat az Age of Empires IV-hez.



Vissza a történelemhez

A múlt a prológus, hiszen a győzelemért folytatott harcod során elmerülsz a világ 10 különböző civilizációjának gazdag történelmi környezetében, az angoloktól a kínaiakon át a Delhi Szultanátusig. Építs városokat, gazdálkodj az erőforrásokkal és vezesd csapataidat a szárazföldi és tengeri csatákba 4 különböző kampányban, 35 küldetéssel, amelyek 500 évnyi történelmet ölelnek fel a sötét középkortól a reneszánszig.



Egy korszak minden játékosnak

Az Age of Empires IV hívogató élményt nyújt az új játékosok számára egy oktatórendszerrel, amely megtanítja a valós idejű stratégia lényegét, valamint egy olyan kampánytörténeti móddal, amelyet az első alkalommal játszók számára terveztek, hogy segítse a könnyű beállítást és a sikert, ugyanakkor elég nagy kihívást jelent a veterán játékosok számára az új játékmechanizmusokkal, a fejlett stratégiákkal és harci technikákkal.



Válaszd ki a nagysághoz vezető utadat történelmi alakokkal

Éld át Jeanne d'Arc kalandjait az angolok legyőzése érdekében, vagy vezesd a hatalmas mongol csapatokat Genghis Khan-ként az Ázsiát meghódító útján. A döntés a tiéd - és minden döntésed meghatározza a történelem kimenetelét.



Jellemzők:

- Válassz a különböző civilizációk közül, mind egyedi játékstílusokkal és képességekkel

- Térj vissza a történelembe 4 különböző kampányban, 35 küldetéssel, amelyek a történelem 500 évét fedik le

- Játsz akár 7 barátoddal a PVP és PVE többjátékos módokban

- Kampány történet mód, amely minden valós idejű stratégia-képzettségű játékost elmerít a gazdag történelemben és az egyedi tartalomban egy olyan móddal, amely egyszerre szórakoztató és hozzáférhető

- Tervezd meg a saját pályádat a Mod Editor legújabb béta verziójának erőteljes alkotói eszközeivel

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Age of Empires IV (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: