Betöltés...

Pokemon Sword & Shield - Expansion Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 17.035 Ft



A JÁTÉKRÓL A Pokémon Sword & Shield – Expansion Pass tartalma:

- Pokémon Sword Expansion Pass kiegészítő

- Pokémon Shield Expansion Pass kiegészítő





Folytasd a Pokémon Sword, vagy a Pokémon Shield kalandját, amelyet a kiegészítővel oldhatsz fel, amely a Galar régió egyik szigetén, az Isle of Armor szigetén fog játszódani. Az Armor-sziget tele van olyan környezetekkel, amelyeket Galar-ban még sosem láttál - találsz hullámokkal teli tengerpartokat, erdőket, mocsarakat, barlangokat és homokdűnéket! Rengeteg Pokémon-nak is otthont ad ez a sziget, amelyek szabadon élnek a buja természet közepette. A szigeten található egy dojo is, ahol Pokémon-csatákat lehet vívni. Te és a Pokémon-jaid keményen edzetek, hogy még erősebbek legyetek Mustard oktatásával, az edzővel, aki ennek a dojónak a mestere.





The Crown Tundra

A The Crown Tundra a második terület, amelyet a kiegészítő megvásárlásával meglátogathatsz. Nézd meg a saját szemeddel ezt a hatalmas tájat, csillogó hófödte hótorlaszokkal! Ezen a csipkézett, havas hegyekkel tarkított, fagyos területen az emberek egy kis, összetartó közösségben telepedtek le. Itteni kalandjaid elején egy Peony nevű férfi kinevez téged a Crown Tundra felfedezőcsapatának vezetőjévé. A feladatod az lesz, hogy felderítsd ennek a fagyos vidéknek a határait - beleértve egy Pokémon barlang mélyét is, amibe eddig csak a Max Raid csaták során pillanthattál bele! Ráadásul úgy tűnik, hogy sok Legendás Pokémon is a Crown Tundra-t választotta otthonául.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pokemon Sword & Shield - Expansion Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: