Betöltés...

Atomic Heart (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.842 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL

Egy őrült és fenséges utópisztikus világban vegyél részt robbanásveszélyes találkozásokban. Alkalmazd harci stílusodat minden egyes ellenfélhez, használd ki a környezetedet és fejleszd a felszerelésedet, hogy teljesíthesd a küldetésedet. Ha el akarod érni az igazságot, vérrel kell fizetned.



Egy jövő, amiről mindenki álmodhat

A №3826 szovjet létesítményben globális rendszerhiba történik, ami miatt a gépek fellázadnak az emberek ellen. Te vagy Major P-3, és a feladatod, hogy megszüntesd a nagyszabású baleset következményeit, és megakadályozd a titkos információk kiszivárgását, amelyek az egész világ elpusztításával fenyegetnek.



Heves harcok

Tanulmányozd ellenségeid viselkedését, és figyeld meg, hogyan viszonyulnak egymáshoz. Használd a polimer kesztyűd változatos fegyverarzenálját és különleges képességeit. Mindent változtass fegyverré: a környezetet, a tárgyakat, a saját testedet, sőt még magukat az ellenségeket is! Minden harc más lesz, mint az előző.



Mi rejlik az álom mögött?

Fedezd fel a hatalmas kutatási létesítményeket és kísérleti helyszíneket. Tudj meg többet az alkalmazottakról, életmódjukról és munkájukról. Fedd fel a szovjet titkokat! De tudd, hogy a halál minden sarkon ott rejtőzik. Túl tudod élni?



Egy összefonódott világ ökoszisztémája

A "Kollektiv" nevű neurális hálózat a földi és a repülő robotokat egyaránt egyetlen kaptárgondolattá egyesíti. Ha észrevesznek akár a föld felett, akár a föld alatt, a legközelebbi gyárból erősítés érkezik, hogy megöljön. Használd a hackelést, hogy észrevétlenül betörhess.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Atomic Heart (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: