Betöltés...

Tiny Tina's Wonderlands (Chaotic Great Edition) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One / Xbox Series X/S)

Ár: 17.278 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Tiny Tina’s Wonderlands: Chaotic Great Edition tartalma:

- Tiny Tina’s Wonderlands alapjáték

- Season Pass (tartalmazza a Butt Stallion csomagot, Blightcaller karakterosztályt, valamint új dungeon-öket, új bossokkal, loot-al és környezetekkel.)

- Dragon Lord csomag bónusz tartalom





Indulj egy epikus kalandra tele szeszéllyel, csodákkal és nagy tűzerejű fegyverekkel! Hozz létre egy többkasztú hőst, és lőj, fosztogass, kaszabolj és varázsolj a Dragon Lord elleni küzdelem során!



Légy részese egy hóbortos fantasy-világnak, amelyet a kiszámíthatatlan Tiny Tina kelt életre, ezáltal akármikor érhetnek váratlan meglepetések. A világ tele van szeszéllyel, csodákkal, lőfegyverekkel, kardokkal, pallosokkal, és mindennel, amit csak el tudsz képzelni. A többkasztos hősöd irányításával lődd, kaszabold, varázsold és zsákmányold át magad a megannyi ellenfelen keresztül a zsarnok Dragon Lord elleni küzdelmed során.



Kiszámíthatatlan fantáziavilág

Csöppenj be egy asztali szerepjáték-világba, amelyet Tiny Tina hozott létre, és ő is irányít. Mivel a játékmestered nem éppen a józan eszéről híres, készülj fel mindenféle váratlan eseményre. A világ tele van különböző felfedezni valókkal, hatalmas városokkal, gombaerdőkkel és kastélyokkal.



Fegyverek, varázslatok és minden más

Ebben az elborult világban szinte minden rendelkezésedre áll az ellenfeleid megsemmisítésére. Nagy tűzerejű lőfegyverek, középkori közelharci fegyverek, és varázslatok. Gigantikus főellenségek, beszélő csontvázak és szárazföldi cápák fognak az utadba állni kalandod során.



Fogjatok össze a gonosz ellen

Ezt az abszurd világot különleges segítők is színesítik, mint például a makacs Valentine kapitány, vagy a szabály-mániás Frett. A virtuális társakon kívül pedig lehetőséged van akár három másik barátoddal is együtt végigjátszani a játékot.



Szabd személyre kedved szerint hősödet

A többkasztos rendszer által megalkothatod a te játékstílusodhoz teljesen passzoló karaktert. Hat egyedi képességekkel rendelkező képességfa áll rendelkezésedre.







Season Pass

Hozz létre egy megállíthatatlan, vadiúj osztályt, és nézz szembe különös kihívásokkal a Tiny Tina's Wonderlands Season Pass segítségével! Merülj el a Mirrors of Mystery pályák rejtélyeiben, ahol négy különálló kazamata mellett alakváltó főellenségek is várnak. Tanuld meg irányítani a környezeted az új Blightcaller osztállyal, és fedezd fel vadonatúj zsákmányainkat, miközben a Butt Stallion Pack nyújtotta kozmetikumokat viseled!



Építs egy új, erős osztályt és nézz szembe különös kihívásokkal a Tiny Tina’s Wonderlands Season Pass segítségével. Merülj el a Mirrors of Mystery dungeon-jeiben, ahol új loot és alakváltó bossok várnak. Sajátítsd el az elemeket az új Blightcaller osztállyal, és fedezz szerezz meg vadontaúj loot-okat, miközben a Butt Stallion csomag kozmetikumait viseled!



Utazz el a Dreamveil Overlook-ba, ahol a rejtélyes Vesper néhy titokzatos, baljós történetet mesél el neked. Járd végig a Mirrors of Mystery pályákat, amelyeket egyre nehezebben legyőzhető, félelmetes bossok őriznek. Ha legyőzöd őket, legendás fegyvereket és felszereléseket, valamint egyedi kozmetikumokat kapsz - és ha befejezel egy dungeon-t, annak tartalma hozzáadódik a Chaos Chamber-höz, a Tiny Tina's Wonderlands végtelenül újrajátszható végjátékában rejlő lehetőségek tárházához!



Hozz létre még több többosztályú kombinációt az új Blightcaller osztállyal, egy elementalistával, aki egyedi tehetségfával és két új akciókészséggel rendelkezik.



Gyűjts össze több mint 100 új legendás fegyvert, felszerelést és kozmetikai tárgyat!



Bővítsd a véletlenszerű tartalmak és jutalmak tárházát a Chaos Chamber végjáték módban!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tiny Tina's Wonderlands (Chaotic Great Edition) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One / Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: