Betöltés...

Langrisser I & II (Digitális kulcs - PC)

Ár: 27.893 Ft





A JÁTÉKRÓL



I. Langrisser: Kövesse Ledin, egy fiatal herceg történetét, akinek otthonába a Dalsis Birodalom lerohanta a földet. Szembe kell szállnia riválisával, Lance-szel és a Kaiserrel, hogy visszaszerezze hazáját és a Szent Kard Langrissert. A sötétség éber szeme azonban mindkét oldalt szorosan megfigyeli. Langrisser, Baldea és El Sallia egész kontinense sorsát az Ön döntései határozzák meg.



Langrisser II: Elwin vándor, aki a Fény leszármazottai, a sötétség hadserege és a Rayguard Birodalom között találja magát a Szent Kard Langrisserért és az Elátkozott Kard Alhazardért folytatott csatában. Melyik oldalhoz csatlakozol? Melyiket fogja méltónak tartani a legendás kardokhoz és következésképpen magához az El Sallia uralkodáshoz való joghoz?



MindkétA Langrisser I & II visszatért a jó és a gonosz klasszikus történeteivel, gyönyörű nagyfelbontású képekkel, újraszervezett zenével és az életminőség javításával kiegészítve a klasszikus játékmenetet, amely ezeket a stratégiai RPG-ket valóban LEGENDÁRISá tette.

Jellemzők:



A tökéletesre csiszolt penge - Tapasztaljon meg két klasszikus címet új képekkel, zenével, lokalizációval és egy új karakterrel, új történetválasztással.

Legendás légiók - Két játék kibővített karakteropciói lehetővé teszik 33 játszható karakter parancsolását és testreszabását 50 egyedi osztállyal.

Forge Your Path - A legnagyobb fegyvere a választás. Döntései a 22 történet végének és 560 karakter kimenetének egyikét eredményezik mindkét címben.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Langrisser I & II (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: