Betöltés...

Frank and Drake (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 11.583 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Frank and Drake egy modern gótikus történet, amely a játékosokat egy természetfeletti rejtély középpontjába helyezi a nem lineárisan elágazó pályák, minijátékok és rejtvények, valamint az egyedi rotoszkópos művészet révén. Szánj rá időt, fedezd fel, és szívj magadba minden szót.



Történet

Frank és Drake, ismeretlen erőknek köszönhetően találkoznak egy olyan összeesküvés során, amely mindkettőjüket fenyegeti. Habár a két szereplő ugyanabban a lakásban lakik, a sors szerint sohasem szabadna találkozniuk. Ám, most mégis együtt kell dolgozniuk, hogy fényt derítsenek a rejtélyre, amely mindkettőjük létezését beárnyékolja.



Két kivételes idegen

Frank egy lepusztult Oriole City-i bérház házmestere, aki attól tart, hogy elveszíti az eszét, és azt a keveset is, ami még megmaradt a körülötte lévő világhoz való kapcsolatából. Drake allergiás a napfényre, és éjszaka dolgozik. Az eltérő életük miatt a lakásban hagyott cetliken keresztül kell kommunikálniuk egymással. A szeparáció ellenére ki kell alakítaniuk egy kapcsolatot egymás között, fényt kell deríteniük az igazságra és túl kell élniük.



Egy izgalmas összeesküvés

A játék helyszíne Oriole City, egy részletgazdag és gyönyörűen illusztrált környezet, figyelemre méltó karakterekkel és feltárandó titkokkal. Frank és Drake kénytelen lesz felfedezni ezt a környezetet, rejtvényeket megoldani, és olyan nyomokat felfedezni, amelyek segítenek nekik megtalálni a saját zűrös múltjukhoz kapcsolódó, kétségbeesetten keresett válaszokat. Bár külön-külön kell dolgozniuk, sorsuk összefonódik, és az általuk közösen kiépített bizalomtól és barátságtól függ.



Milyen döntéseket fogsz hozni?

A rejtély egy elágazó történeten keresztül bontakozik ki, ahol a döntések, amelyeket meghozol, nagy hatással lesznek a mindkét szereplő által átélt eseményekre. A többszöri végigjátszás jutalma a történet új perspektívákból való megismerése és felfedezése, valamint egyedi rejtvények és minijátékok. Melyik utat választod? Vajon felfedezed majd a világban elrejtett összes titkot?



Egy szívvel és szeretettel készített játék

A Frank és Drake gyönyörű grafikai stílust alkalmaz, amely azt a nyugtalanító és álomszerű létezést mutatja be, amelyet mindkét karakter a körülöttük lévő világgal kapcsolatban érez. A rotoscoping stílus egy aprólékos folyamat, amelynek során a felvett felvételek fölé kézzel rajzolnak képkockákat. A furcsa, bizarr és hátborzongató eredmény Frank és Drake valóságát tükrözi: két rendkívüli karakter próbál beilleszkedni egy hétköznapi világba.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Frank and Drake (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: