Betöltés...

MLB The Show 23: Digital Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 70.218 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az MLB The Show 23: Digital Deluxe Edition tartalma:

- MLB The Show 23 alapjáték

- Egy Captain's Choice csomag

- Egy WORLD BASEBALL CLASSIC Choice csomag

- Egy WORLD BASEBALL CLASSIC Uniform Choice csomag

- Öt Gold Choice csomag

- 20 The Show csomag

- Egy Ballplayer csomag

- Kétszeres napi bejelentkezési jutalom

- 30K Stubs játékbeli fizetőeszköz





Az MLB The Show 23 minden eddiginél közelebb visz ahhoz, hogy megéld baseball-álmaidat a gyepen. Rázd meg a játékot és birtokold a The Show-t kedvenc játékosaiddal, kedvenc riválisaiddal és az összes kedvenc MLB-pillanatoddal. A következő generációs MLB The Show-élményt élvezheted, amikor konzolokon játszol, beleértve a Stadium Creator mód visszatérését, és a cross-platform játékkal szembeszálhatsz barátaiddal. A keresztprogresszióval folytathatod a fejlődésedet, és más konzolplatformokon is szerezhetsz és használhatsz tartalmakat.



Új élmények

A Franchise és a márciustól októberig tartó The MLB Draft élményét megújítottuk, hogy stratégiát és mélységet adjunk a szervezeted irányításához. Az új MLB Postseason formátum, a menetrend és a CBA frissítései is megjelennek. Tartalmazza a kibővített kommentárokat és a játékon belüli bemutató frissítéseket, amelyek frissített közvetítési témákat, realisztikus 3D-s környezeteket és több részletet hoznak az egyenruhákhoz és a felszerelésekhez.



Diamond Dynasty

A Diamond Dynasty új módokat kínál a játékra, a keresésre és a csapatod fejlesztésére! Több mint 25 új MLB-legendával gyűjtsd össze és építsd fel csapatodat a játékban elérhető több mint 180 játékosból. Folytasd a jutalomszerzést a kiemelt program teljesítése után - pörgesd meg a kereket, amikor teljesítesz egy küszöbértéket, hogy jutalmat igényelhess. Használd a tematikus Captain Cardokat, hogy kijelölj egy ütő- és dobójátékost a DD-csapatodhoz, és nyiss fel erőteljes boostokat.



Negro Leagues Baseball Museum

A Negro Leagues Baseball Museummal együttműködve játszd végig és ünnepeld a Negro Leagues Baseball olyan legendáinak karrierjét, mint Satchel Paige, Jackie Robinson, Hank Thompson, Rube Foster, Buck O'Neil, John Donaldson és Martin Dihigo, egy olyan videojáték-élményben, amelyhez hasonlót még nem láttál. Az MLB The Show Storylines elmerít és megismertet a sporttörténelem néhány legnagyobb és legfontosabb játékosának történetével és karrierjével.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 49 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "MLB The Show 23: Digital Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: