Betöltés...

Arma 3 (Contact Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.972 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Alapjáték

Lépjen kapcsolatba a DLC-vel



Arma 3

Ugorjon be a PC elsőszámú katonai homokozó játékába, és tapasztalja meg az igazi harci játékmenetet. A gazdag részletességű harctéreken álló Arma 3 sokféle egy- és többjátékos tartalmat, több mint 20 járművet és 40 fegyvert, valamint korlátlan lehetőségeket kínál a tartalom létrehozására.

Arma 3 Kapcsolat

Ha a hivatalos megjelenés dátuma előtt előrendeli az Arma 3 Contact alkalmazást, akkor már most elkezdheti tesztelni az új terepet (hamarosan követheti az új fegyvereket, járműveket és felszereléseket). A bővítés egyjátékos kampánya később nyílik meg, az Arma 3 Contact tervezett megjelenési dátumán, július 25-én . A Sneak Preview hozzáférés megszerzéséhez egyszerűen kattintson a jobb gombbal az Arma 3-ra a Steam könyvtárban, lépjen a "Tulajdonságok" menübe, keresse fel a "BETAS" fület, és a legördülő menü segítségével válassza ki és telepítse a "Fejlesztési felépítést" ( más néven Dev-Branch). Felhívjuk figyelmét, hogy ez a build nem teljesen kompatibilis az Arma 3 alapértelmezett fő ágával, és egy folyamatban lévő verziót képvisel, amely még nem képviseli teljes mértékben az Arma 3 Contact végleges kiadását.

Mi van, ha az emberiség hirtelen földönkívüli intelligenciával találkozik a Földön? A Bohemia Interactive bemutatja: Arma 3 Contact - spin-off bővítés az emberiség történelmének legfontosabb felfedezéséről. A Livonia katonásított Nadbór vidékére telepített katonaként az elsők között tanulmányozza idegen látogatóinkat és meghatározza szándékaikat. A feszültség és a káosz közepette azonban a fegyveres konfliktusok elkerülhetetlenül kibontakoznak. Az Arma 3 Contact katonai tudományos-fantasztikus kampánya hatalmas terepen érkezik, és új csoportokat, fegyvereket, járműveket, ruhákat, felszereléseket és egyebeket mutat be az Arma 3 szélesebb homokozójában.

Jellemzők



Egyjátékos kampány "Első kapcsolatfelvétel"

Fantáziál már arról, mi történne, ha idegenek érkeznének a Földre? A történetek által vezérelt „Első kapcsolatfelvétel” kampány egy titokzatos esemény középpontjába állít, amely örökre megváltoztatja az emberi történelem arcát. Aiden Rudwell szakemberként Ön a NATO drónkezelője, aki részt vesz egy Livonia-i katonai kiképző gyakorlaton. Amikor egy hatalmas idegen hajó belép a légkörbe, felderítő küldetésre küldik, hogy kivizsgálja a földönkívüli jelenlétet. Prioritás: megtanulni, kik vagy mik, és megtudni, miért vannak itt. Mivel azonban fennáll a mérlegünk, az egész régióra kiterjedő áramszünet által táplált különböző értelmezések gyorsan a konfliktusok biztos módjának bizonyulnak. E kampány során terepi tudományokkal, elektronikus hadviseléssel és harci küzdelemmel fog foglalkozni, egy autentikus Arma 3 stílusban nyújtott élményben.

Livonia Terrain

Sűrű erdők, széles nyílt mezők és rengeteg érdekes tereptárgy - készüljön fel egy friss, mérsékelt nyári környezet felfedezésére, amely ideális a kombinált fegyverháborúkhoz. Az Arma 3 Contact 163 km2-es kelet-európai terepe lefedi a részben elhagyott Nadbór régiót a nagyobb lengyel ajkú országban, Livóniában . Ez a tengerparttal nem rendelkező NATO-tagállam négy másik országgal osztozik határokon, köztük az orosz exklávéval, Kalinyingráddal és a CSAT-partnerrel, Fehéroroszországgal, ami eleve nagy geostratégiai fontosságú hellyé teszi. Erdei területe teljesen új építmények, kellékek és természeti tárgyak nagy csoportjából áll, kiegészítve más csehországi terepekről származó tárgyakkal.

2 Frakciók

Az új terepen két viszonylag kisebb, de rendkívül képes új katonai frakció jön. Konkrétan a livoni védelmi erők és az orosz Spetsnaz . Az LDF csúcskategóriás védőfelszereléssel látja el katonáit, jellegzetes erdei „geometrikus” álcázással. Ide tartoznak az új fáradtságok, tányérhordó mellények és fejlett moduláris harci sisakok opcionális fülvédővel és úgynevezett „Spartan chop” -okkal. Eközben az orosz Spetsnaz operátorok új, könnyű, kétszínű öltönyt viselnek, a CSAT tervezésén alapuló strapabíró sisakot és egy mellkasi fúrótornyot, amely keresztfeszített melltartót tart az oldalkarok számára. Mindegyik frakciót tovább javítják a meglévő Arma 3 eszközök újrarajzolt változatai, és kiegészítik új karakterekkel és lengyel vagy orosz rádióprotokollokkal.

5 fegyver

A Contact bővítés 5 fegyvert ad hozzá Arma 3 arzenáljához. Az LDF a Promet roham puskát használja . Ez a moduláris bullpup puska egyedülálló, integrált hatótávolsággal rendelkező levehető fogantyújáról ismert, és hordó alatti gránátvetővel vagy sörétes puskával lehet felszerelni. Aztán két kiegészítés van az AK családhoz, amelyeket elsősorban az orosz Spetsnaz használ. Az RPK-12 könnyű géppuska jellegzetes, 75 körös dobtárral, hosszúkás hordóval, módosított készletgel és hozzáadott előfogóval rendelkezik. Az AKU-12 puska könnyű karabély, rövidebb csővel és speciális pofával. Végül Livonia polgári vadászrajongói magukhoz viszik saját két fegyverüket. Az Mk14 klasszikus vadászpuskaa katonai kiadású Mk14 egyetlen tűzoltó dió alapváltozata, míg a Kozlice Shotgun egy hagyományos 12-es nyomócső, amely csiga vagy baklövést képes lőni, és szokásos és fűrészelt változatban kapható.

2 Járművek

Köszöntsön egy nem valószínű pár új járművet. Első helyen áll az ED-1 Mini UGV (pilóta nélküli földi jármű). Ez a kicsi lánctalpas elektromos robot összetett terepen való áthaladásra készült, és élő kamerát továbbíthat, így kezelője távolról is felmérheti a helyzetet. Az UGV kétcsuklós, elfordítható karját használva elsődleges felhasználási területe a CBRN védelem és a robbanóanyag-megsemmisítés. A Science variáns, az ED-1E *, lényegében szenzorokkal, mintavevő lézerrel és biopsziás szondával rendelkező laboratórium. Katonai felhasználásra az ED-1D variáns fel van szerelve szerelt Disruptor puskával; ideális aknamentesítési műveletekhez és közeli találkozásokhoz. A jármű spektrumának másik oldalán halad a traktor. Az Arma 2 megbízható dízelmotorja a modell és a textúra jelentős frissítésével tér vissza, és bizonyos körülmények között váratlanul hasznosnak bizonyulhat.

Gear *

Az első kapcsolatfelvételre válaszul ez a spin-off bővítés számos új felszerelést is kínál Önnek. Talán a legszembetűnőbb a CBRN (kémiai, biológiai, radiológiai és nukleáris) védekezéshez kapcsolódó berendezés. Ez magában foglal egy overált - többféle színben és álcázott kivitelben -, és magában foglalja az Air Purifying Respirator arcmaszkokat és a légzőkészülék hátizsákjait. Egy másik figyelemre méltó kiegészítés a Spectrum Device. Ez egy kézi adó-vevő, amely elektromágneses spektrum-elemzőként működhet. Számtalan jelet képes küldeni és fogadni különböző frekvenciákon, miközben - attól függően, hogy milyen antennát szereltek fel - zavaráshoz vagy megtévesztéshez is használható. Mint ilyen, elengedhetetlen a tudományos tanulmányok, a kommunikáció vagy az elektronikus hadviselés terén. Ezen kívül van egy rádió hátizsák , a rabok bekötött szeme , és természetesen a legbizonyosabban védekező eszköz az idegen beavatkozás ellen: az ónfólia kalap .

Minősített Intel

Keveset tudunk a földönkívüli látogatókról, de a legnagyobb megfigyelt hajójukat nehéz elmulasztani. Feltehetően a gravitációszabályozás egyik formáját alkalmazva, úgy tűnik, hogy a hatalmas mérete ellenére kevés gondot okoz a lebegés fenntartása. Nem világos, hogy Livónia az egyetlen érkezési hely a Földön, de az UFO vélhetően szándékosan lebeg egy földalatti idegen hálózat felett, amely legalább több kilométeren átível. Ennek a hálózatnak a célja és eredete teljesen ismeretlen, de hihetetlenül régi, mivel a leghosszabb ideig észrevétlen maradt. A legfrissebb jelentések emellett említést tesznek a fejlett autó méretű idegen szervezetek megfigyeléséről, amelyek az UFO közeli környezetét vizsgálják. Sokkal több információra van azonban szükség, mielőtt valódi képességeik és céljuk értékelhető lenne.

További többjátékos forgatókönyvek

ugorhatnak az Arma 3 hivatalos Zeus Game Master , Combat Patrol és Warlords többjátékos módjaiba, további forgatókönyvekkel az új Livonia terepre.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Arma 3 (Contact Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: