Betöltés...

Mortal Kombat 1 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.845 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Mortal Kombat 1 a díjnyertes NetherRealm Studios által fejlesztett Mortal Kombat videojáték-sorozat legújabb darabja. A játék egy megújult Mortal Kombat-univerzumot mutat be, amelyet Liu Kang hozott létre, mint Fire God, és amelyben ikonikus karakterek újragondolt, eddig soha nem látott változatai, valamint új harcrendszer, játékmódok, csontzúzós kivégző mozdulatok és még sok más újdonság vár rád.



A vérünkben van

Fedezd fel a megújult Mortal Kombat-univerzumot, amelyet Liu Kang teremtett, mint Fire God. A Mortal Kombat 1 új korszakot nyit az ikonikus franchise történetében, új harcrendszerrel, játékmódokkal és újabb brutális és látványos kivégzésekkel!



Magával ragadó kampány

Verekedd magad végig a vadonatúj történeten a kampány módban, amelyben kedvenc Mortal Kombat karaktereid úgy jelennek meg, ahogyan ezelőtt még sosem láthattad őket. A Mortal Kombat 1 vadonatúj univerzuma a Fire God, Liu Kang tökéletességről alkotott vízióját tükrözi, amely ezáltal egy ismerős, de ugyanakkor gyökeresen megváltozott világ. És ez a világ potenciálisan veszélyesebb, mint valaha. Fedezd fel ezt a vadonatúj világot és annak karaktereit.



Kameo-harcosok

Válassz a számos Kameo-harcostárs egyedi listája közül, hogy aztán segítségül hívd őket a harcok során. A Kameo-harcostársak egyedi harcosok, akik segítik a fő harcost az összecsapások során, kibővített játéklehetőségeket teremtve ezzel a játékosok számára. Ezek a harcosok a saját egyedi mozdulataikkal minden harcot drámain feldobnak.



Invasions

Harcolj az idővonaladat fenyegető megszálló erők ellen. Az Invasions egy dinamikus egyjátékos kampány, amely számos különböző kihívást tartogat számodra. A beépített fejlődési és RPG-mechanikákkal, valamint az MK1 hihetetlen harci akcióival vegyítve az Invasions mély és magával ragadó kihívásokat és rengeteg jutalmat kínál az út során.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mortal Kombat 1 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: