Betöltés...

The Legend of Zelda: Link's Awakening (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 43.190 Ft



A JÁTÉKRÓL Fedezd fel az újragondolt Koholint-szigetet a Legend of Zelda-sorozat egyik legkedveltebb játékában.



Zűrzavar a paradicsomban

Link egy titokzatos szigeten mosódott partra, amelynek különös és színes lakói vannak. Hogy hazatérhessen, Link-nek mágikus eszközöket kell gyűjtenie szerte a földön és fel kell ébresztenie a Wind Fish-t. Vágj bele egy izgalmas (és imádnivaló) kalandba, amelyet hűen újjáépítettek egy vadonatúj művészeti stílusban, amely a rajongókat és az újonnan érkezőket egyaránt magával ragadja.



Ahhoz, hogy elmeneküljön Koholint szigetéről, Link-nek minden ügyességét - és minden tárgyat, amit csak talál - be kell vetnie!

A horizontális csapások a játék legalapvetőbb támadásai - és a legtöbbet használtak! A Whirling Blade egy erőteljes támadás, amely mindent lecsap, ami csak melletted tartózkodik. Amint Link megszerzi a Roc tollát, a levegőben felugorva és gyorsan lecsapva is bevetheti az erőteljes ugrótámadását. A pajzsodat felfelé tartva hárítást is végezhetsz, Link a legtöbb támadást így tudja hárítani maga előtt.



Koholint-sziget

Senki sem akar hajótörést szenvedni, de vannak rosszabb helyek is, mint a gyönyörű Koholint-sziget! Fedezd fel ezt a trópusi paradicsomot, ismerd meg színes lakóit, gyűjts értékes kincseket... és vigyázz a szörnyekkel!



Menj horgászni

A Koholint-szigeten a turisták egyik első megállója általában a helyi halászcsárda. Próbáld ki, hogy kifogod-e a nagy halat - vagy akár egy Tündérpalackot!



Lovagolj a folyón

Egy kis pörgős szórakozásra vágysz? Tegyél egy utat a River Rapids-en, hogy értékes tárgyakkal gazdagodj.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Legend of Zelda: Link's Awakening (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: