Betöltés...

World of Warcraft: Warlords of Draenor (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.335 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Warlords of Draenor a korábbi kiegészítőihez hasonlóan rengeteg tartalommal kecsegtet, ezen felül pedig egy teljesen új helyszínre, Draenorba kalauzol el minket, avagy az orkok eredeti otthonába, ami az aktuális történet szerint még nem szakadt szét darabjaira. A World of Warcraft Warlords of Draenor középpontjában ezúttal Garrosh Hellscream, a horda hírhedten veszélyes és félelmetes hadvezére áll, aki azért tér vissza a szülőföldjére, hogy irányításával az orkok felemelkedhessenek és ezáltal meghódíthassák teljes Azerothot. Az óriási konfliktus elmesélése közben olyan, a franchise tekintetében rendkívül népszerűnek tekinthető szereplőkkel is találkozhatunk majd, mint Grom Hellscream, Ner'zhul vagy Blackhand, ezen felül pedig megismerkedhetünk a legtöbb ork klánnal, miközben felfedezzük a hét új zóna sajátosságait és milliónyi felejthetetlen kalandját.



Mindez természetesen még nem minden, a Blizzard ugyanis gondoskodott további újdonságokról is a World of Warcraft: Warlords of Draenor keretein belül. Így 90-ről 100-ra emelték a szintkorlátot, átdolgozták az összes eddig ismert fajt, de részletgazdagabbá varázsolták a karaktermodelleket is. Hatalmas újdonság továbbá, hogy a kiegészítő telepítését követően saját erődünk is lehet már, ami egyfajta lakhelyünkként szolgál majd a játék világában, ezen felül pedig szabadon menedzselhetjük is ezeket a helyeket, sőt mi több, egy teljes lakosság is vár benne ránk, amely újabb feladatokkal, lootokkal és egyéb extrákkal láthat el minket. A World of Warcraft legújabb kiegészítőjében az orkok ősi földje vár rád, megannyi izgalmas kihívás társaságában!



Kalandozz, harcolj és fejlődj! Juss egyre magasabb szintekre! Az eddig ismeretlen területek mellett számtalan új feladattal, dungeonnal, raiddel, loottal, valamint a franchise korábbi epizódjaiból ismert legendás karakterekkel is találkozhatsz! Építsd meg saját erődödet, ami lakhelyedként egy biztonságos pontként szolgál majd a játék világában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World of Warcraft: Warlords of Draenor (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: