Betöltés...

StarCraft II: Wings of Liberty (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.021 Ft



A JÁTÉKRÓL A StarCraft II: Wings of Liberty a StarCraft II trilógia kezdete, amit a Blizzard Entertainment fejlesztett és adott ki 2010. július 27-én.



A 26. században játszódik a játék, ahol a galaxisban három faj néz egymással szembe. A Földről származó Terran-ok, a rovarszerű, egyetlen központi tudattal rendelkező Zerg-ek, és a magas technikai fejlettségű Protoss-ok.



A StarCraft első része, minden idők egyik leghíresebb és legsikeresebb stratégiai játéka volt, így elég magasra tette a lécet a második résznek. A második rész egyjátékos módja elég nagy változásokon esett át. A klasszikus missziómenüt felváltotta a Hyperion űrhajó kijelzője, ahol Jim Raynor igazít útba minket. A kampány az első résszel ellentétben nem lineáris, Jim Raynor a galaxis bármely pontjára küldhet minket küldetésre.



A StarCraft méltán híres multiplayer módját ismét naggyá akarta emelni a Blizzard, így beleadott apait-anyait, így készítettek egy ranglistát a rangsorolt játékoknak, hogy a meccskészítő mechanizmus mindenkit a tudása szerinti ellenféllel rakjon össze. A játékban található beépített újrajátszási lehetőség, amin keresztül a korábbi meccseink visszanézhetjük, vagy megoszthatjuk az interneten.



A korábbi részből ismert egységek és épületek közül sok megmaradt, de átalakult vagy egyszerűen csak a kor követelményeinek megfelelővé tették azokat. Új egységek is elérhetőek a játékhoz érkezett kiegészítő csomagokban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "StarCraft II: Wings of Liberty (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: