Betöltés...

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.112 Ft



A JÁTÉKRÓL

MI AZ AVATÁR KÖNNYE?





Az Avatar lepel: Az elhagyott erények egy többjátékos fantasy RPG, és Richard Garriott vadul sikeres Ultima és Ultima Online játékainak szellemi utódja.



Az Avatar leple arról szól, hogy kipróbálja az ember karakterét egy veszélyes és kemény döntésekkel teli úton. A játékos cselekedetei jelentős következményekkel járnak New Britannia mély és kitartó világában az igazság, a szeretet és a bátorság elvének fenntartásával vagy megsértésével.



Az Avatar lepelét a veterán Portalarium csapat fejlesztette ki, amelybe Richard "Lord British" Garriott, az Ultima sorozat készítője, Starr Long, az Ultima Online eredeti igazgatója, valamint Tracy Hickman, a szeretett Dragonlance Novels and Dungeons szerzője tartozik. & Sárkány modulok.

FŐBB JELLEMZŐK





A klasszikus, mélyreható RPG újjáélesztéseként az Avatar leple összeköti az Ultima sorozat oly népszerűvé vált kulcsfontosságú jellemzőit:



Tracy Hickman neves fantáziaszerzővel együttműködve írt, nagy horderejű történet , ahol a játékosok erényeken és elveken alapuló etikai választásokkal szembesülnek.

Több MMO játékfunkció kombinálva egyedülálló, megosztott online élményt kínál a kitartó homokozó világban.

Osztály nélküli avatar létrehozásának képessége különböző játékstílusokat és egyedülállóan speciális felépítéseket tesz lehetővé.

Széles körű szabadság egy élő, lélegző fantáziavilág felfedezéséhez, amelyet egy játékos által vezérelt kézműves és gazdasági rendszer gazdagít.

A játékosok dönthetnek úgy, hogy egyedül vagy barátokkal játszanak , saját házukkal vagy akár egész városukkal, és regisztrálhatnak és együttműködnek a különböző játékon belüli céhek között.

Fizessen egyszer a játékért , előfizetési díjak nélkül.

ELÉRHETŐ LEJÁTSZÁSI MÓDOK





Egyjátékos offline: Élvezze a teljes játékélményt internetkapcsolat nélkül. Toborozzon NPC társakat, akik elkísérik Önt utazásai során, és szükség esetén segítséget nyújtanak Önnek. Az online avatár nem osztja meg az offline avatár előrehaladását; a történettel különböző pályákon haladsz elő a világgal való eltérő interakció miatt.

Online egyjátékos: Játsszon a saját tempójában a játékkal, miközben továbbra is kölcsönhatásba léphet más játékosok, például árusok, házak és játékosok tulajdonában lévő városok kitartó műveivel.

Party Mode Online: Fedezze fel barátaival az új Britannia-t, és meséljen együtt új történeteket. Kapcsolatba lépni más játékosok, például árusok, házak és a játékosok tulajdonában lévő városok kitartó műveivel.

Többjátékos online: Tapasztalja meg az Avatár lepelének vibráló világát, és kereskedjen, harcoljon és társalogjon több ezer más játékossal, akik mind ugyanazon a szerveren játszanak.



A JÖVŐ





A Portalarium elkötelezett a rendszeres havi tartalomkiadások bevezetése után az indítás után, és továbbra is együttműködik a játékosokkal a játékmenet tovább javítása érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: