Betöltés...

Marvel's Spider-Man Remastered (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 24.422 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Marvel's Spider-Man Remastered-ben Peter Parker és Pókember világa ütközik össze egy eredeti, akciódús történetben. Játssz egy tapasztalt Peter Parker szerepében, aki a Marvel New Yorkjában küzd a nagy bűnözéssel és ikonikus gonosztevőkkel. Hálóval suhints át a vibráló városrészeken, és győzd le a gonosztevőket epikus



Légy nagyobb

Amikor ikonikus Marvel-gonoszok fenyegetik a New Yorkot, Peter Parker és Pókember világa összeütközik. Hogy megmentse a várost és azokat, akiket szeret, fel kell emelkednie és nagyobbnak kell lennie.



Érezd magad Pókembernek

Nyolc év után a maszk mögött Peter Parker a bűnüldözés mestere. Érezd át a tapasztaltabb Pókember teljes erejét a rögtönzött harc, a dinamikus akrobatika, a gördülékeny városi közlekedés és a környezeti interakciók segítségével.



Világok ütköznek össze

Peter Parker és Pókember világa ütközik össze egy eredeti, akciódús történetben. Ebben az új Pókember-univerzumban Peter és Pókember életének ikonikus szereplőit újragondolták, és ismerős karaktereket helyeznek egyedi szerepekbe.



New York a te játszótered

A Big Apple életre kel a Marvel's Spider-Manben. Lendülj át a vibráló városrészeken, és ragadj el lélegzetelállító kilátást a Marvel és Manhattan ikonikus nevezetességeire. Használd a környezetet, hogy epikus leszámolásokkal győzd le a gonosztevőket igazi blockbuster-akcióban.



Élvezd a The City That Never Sleeps teljes tartalmát

A Marvel's Spider-Man Remastered fő történetének eseményeit követően a Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps című játékban Peter Parker utazásának folytatását élheted át, három történetfejezetben, további küldetésekkel és felfedezésre váró kihívásokkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 42 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Marvel's Spider-Man Remastered (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: