Betöltés...

Outriders: Worldslayer Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.632 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Outriders: WorldSlayer Bundle tartalma:

- Outriders alapjáték

- Outriders: WorldSlayer kiegészítő





Az Outriders brutális és véres harcai a frenetikus lövöldözést, az erőszakos képességeket és a mély szerepjáték-rendszereket ötvözi, hogy egy igazi műfaji hibridet hozhasson létre, amely egy eredeti, sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódik. Az intenzív lövöldözést és egyre furcsább fegyvereket és felszereléseket kombináló Outriders számtalan órányi játékidőt kínál az iparág egyik legjobb lövöldözős fejlesztőjétől - a People Can Fly-tól.



Egy halállal teli utazás

Miközben az emberiség elvérzik az Enoch lövészárkaiban, létrehozod a saját Outrider-edet, majd útnak indulsz ezen az ellenséges bolygón. A változatos világot felölelő gazdag történetmeséléssel magad mögött hagyod a First City nyomornegyedeit, hogy erdőkön, hegyeken és sivatagokon átkelve egy titokzatos jel nyomába eredj.



Válassz négy egyedi játéklosztály közül!

Válassz négy különböző játékosztály közül, amelyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik, hogy meghatározd személyes játékstílusodat. Intézd el az ellenségeidet, mint a Trickster, égesd el őket, mint a Pyromancer, pusztítsd el őket közelről, a Devastator-ként, vagy támadd meg őket távolról, a Technomancer képességeinek köszönhetően, aki nem ás, mint a nehézfegyverek mestere.



Ne csak legendásnak nézz ki, hanem érezd annak is magad!

Szereld fel magad egyedi, brutális, nehéz fémből és vad szerves anyagokból készült, egyedi sci-fi dizájnnal rendelkező fegyverekkel és felszerelésekkel. A megjelenésedet pedig könnyedén átváltoztathatod bármelyik összegyűjtött felszerelésedére.



Hozd létre a saját halálos játékstílusod!

Fedezz fel számtalan játékstílust, hogy új és egyedi módon zúzd szét az ellenségeidet. Alakítsd tökéletesre a felszerelésedet és fegyvereidet a felszereléseid több száz modjával, több osztályalapú képességfával és attribútumpontokkal. Ha a karaktered tökéletes, a világszint növelésével fokozhatod a küzdelmet, hogy nehezebb ellenségekkel nézhess szembe, valamint jobb zsákmányra tehess szert.



Apokaliptikus végjáték

Tedd próbára képességeidet az Expeditions-ben: 18 kézzel készített, egyedi mechanikával és kihívásokkal rendelkező végjáték-szinten. Valamint még nagyobb borzalmak várnak majd rád a The Trial of Tarya Gratar-ban, egy intenzív dungeon crawl-ban, ahol kegyelmet nem ismerő Boss-okkal szálhatsz szembe.







WorldSlayer

A Worldslayer kiegészítő lehetővé teszi, hogy azonnal belevethesd magad az Outriders új Worldslayer játéktartalmába. Az új rémségek kihívást jelentenek számodra, új fegyvereket, modokat és felszereléseket fedezhetsz fel, valamint tovább fejlesztheted a karakteredet az új PAX hibrid játékosztályfáin keresztül. Az emberiség reménye és túlélésre a te utazásodon múlik, mélyen az Enoch’s civilizációjának bölcsőjébe.



Jobb, mint valaha!

Ha túléled a kampányt, még nagyobb borzalmakkal nézhetsz szembe a Trials of Tarya Grata-ban, a vadonatúj végjátékban. Ami az Ascension Points-al társítva egy új, hosszú távú fejlődési rendszert biztosít kizárólag a legelkötelezettebb játékosok számára. Végezetül, nyomulj keményen az új Apocalypse nehézségi szinteken keresztül, ahol minden egyes lépcsőfok a 40. szintig növeli az esélyt, hogy hihetetlen Apocalypse felszereléshez és a játékot megváltoztató harmadik mod foglalathoz juthass hozzá.



Még több testreszabási lehetőség!

Ismerd meg a Pax képességfákat. Játékosztályonként 2 további képességfa-ággal bővülnek a testreszabási lehetőségeid a mélyebb szakosodási lehetőségek vagy az új hibrid játékmódok számára. Ez egy hosszú távú fejlődési rendszer, amelyet pusztán arra terveztek, hogy még erősebbé válhass. Ölj ellenségeket, gyűjts tapasztalat pontot és lépj szintet, hogy tovább szakosítsd a karaktered a 4 Ascension pont kategórián belül. Az új Apocalypse Tier System növeli a maximális felszerelési szintet, növeli a nehézségi szinteket, és ami a legfontosabb, javítja az általad szerzett zsákmányt is, mind a kampányban, mind a végjátékban.



Apocalypse szintű zsákmány és felszerelés modok

Az új Apocalypse fegyverek és páncélok még brutálisabbá tesznek, mint valaha. Immár dedikált játékosztályspecifikus Legendary páncélkészletekre, valamint univerzálisan felszerelhető 3 darabos felszerelésekre tehetsz szert. Minden új Apocalypse felszerelés rendelkezik azzal a halálos új harmadik mod foglalattal a megnövelt gyilkos erő és testreszabhatóság érdekében. Rengeteg új mod áll majd a rendelékezésedre, amelyekkel látványosan brutális módon növelheted mind a túlélőképességedet, mind a sebzésosztó képességeidet.



4 egyedi játékosztály

Folytasd a kiegészítőt a meglévő osztályaiddal, vagy készítsd el és szabd testre új Outrider-eidet. Választhatsz 4 egyedi, erős játékosztály közül, amelyek mindegyike a maga brutális képességeinek halálos sorával, képességfáival és Pax fáival rendelkezik, hogy még jobban meghatározd a személyes játékstílusodat.



Fegyverek és felszerelés

Testre szabhatod és fejlesztheted Outrider-eidet az új és erős Apocalypse tárgyakkal és fejlesztésekkel. Az Apocalypse tárgyak egy további 3. mod foglalattal rendelkeznek, hogy a felszerelésedet a játékstílusodhoz igazítsd. Valamint egy teljesen ingyenes Transmog rendszer is elérhető minden tárgyad számára.



Játékmenet

Folytasd a játékot egyedül, vagy csatlakozz akár 2 barátodhoz a drop-in drop-out kooperatív játékmódban, miközben egy gyorsan fejlődő bolygó borzalmaival küzdesz meg az apokalipszisben. Alkalmazd a képességeidet és készségeidet a játékosztály alapú képességfák mellett az új Pax képességfákkal a hibrid ágak fokozására. Ted próbára magad az összes Apocalypse szint ellen a növekvő erőddel, valamint növeld a Brutality, Endurance, Prowess és Anomaly Ascension pontjaidat. Szerezz hihetetlen zsákmányt, miközben új borzalmakkal nézel szembe a hatalmas végjáték-élményben Tarya Gratar ősi városában. Fejleszd tovább a meglévő karaktereidet, vagy használd az új szintlépésnövelőd, hogy egy 30-as szintű Outrider-rel felszerelkezve vághass bele a könyörtelen akcióba.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Outriders: Worldslayer Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: