Betöltés...

Castle Torgeath: Descent into Darkness (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.104 Ft



A JÁTÉKRÓLA legsötétebb utazások gyakran a legkisebbekkel kezdődnek…



Egy régi barát hívásával küldetésedre találja magát, hogy felfedezze a hiányzó expedíció hollétét, amelyet a Torgeath kastély ősi romjaiba küldtek. Érkezésedkor egy barlang pecséti a kijáratát, és lezárja a sorsát is. Tudva, hogy nincs más lehetőség, elkezdi a leereszkedést a Torgeath kastély romlott mélységeibe.



Az utazás nem lesz könnyű, mert Torgeath hosszú és véres története van. A szörnyek, az átkok és még az éhezés akadályozzák a fejlődést. Sokan, akik belemerkedtek a kastély mélyébe, soha nem tértek vissza.



Mindeközben a kardot és a varázslatot kell elsajátítania, ha reménykedni akarod a túlélésről. Ahogy tovább merészel a Torgeath kastélyba, felfedezheti az expedíció történetét és a kastély lakosait sújtó sötét sorsot.



Jellemzők



Érezze, hogy a retro élmény modern formában életre kel.

Játsszon több műfaj érdekes keverékével, amely egyedülálló börtönbejárót hoz létre, amely jutalmazza a gyors reakciókat, a jó stat menedzsmentet és a gondos felfedezést.

Tapasztalja meg a hátborzongató atmoszférát, amely élen jár.

Fejleszd fel magad egy RPG rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy megválaszthassa, mire specializálódott a karaktered, és hogyan közelíti meg a harcot.

Élvezze a 3D-s szabad mozgású első személyű kalandjáték művészi stílusát.

Túlélni étel, italok és egyéb kellékek megsemmisítésével.

Küzdelem a reanimációs köd ellen, amely a morfák ellenségeinek lezuhan.

Barter a Phantom Trader segítségével 3 különféle speciális bekapcsoláshoz.

Kihívja magát Rogue Mode módban, ahol csak egy esélye van élni.

Küzdelem intenzív csatákban akár 6 különféle fegyver segítségével több mint 20 típusú ellenség ellen.

Fedezzen fel egy mélységes történetet, amely elmagyarázza a kastélyban korábban bekövetkezett eseményeket.



A Torgeath kastélyt olyan játékok befolyásolták, mint a Hexen és a King's Field, és célja a sötét és félelmetes hangulat fenntartása. Egyesítettük a korábbi börtönjátékok elemeit, egy kis horrorkefével és a saját tervezéssel, hogy izgalmas kalandot készítsünk Önnek. A Torgeath kastély visszahozza a 3D-s börtön kalandját, és reméljük, hogy eljön az út!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Castle Torgeath: Descent into Darkness (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: