Betöltés...

Anonymous;Code (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 25.877 Ft



A JÁTÉKRÓLMegérkezett a Science Adventure Series várva várt következő része, az ANONYMOUS;CODE. Ez a STEINS;GATE alkotójának, Chiyomaru Shikurának legújabb munkája, a Science Adventure Series visszatérő munkatársaival együttműködve. Ismerd meg olyan hackerek történetét, akik átírják a jövőt.



Történet

2037. Nakano, Tokió. Pollon Takaoka és legjobb barátja, Cross Yumikawa profi hackerként keresik a kenyerüket, amilyen módon csak tudják; és bárhol, ahol tudják – helyeken, amelyeket nem érintett 2036. február 6-án bekövetkezett „Sad Morning” katasztrófa. Egy nap Pollon egy olyan helyen tartózkodik, ahol senkinek sem szabadna lennie, és találkozik egy titokzatos lánnyal, Momóval. Hirtelen titokzatos támadók jelennek meg és üldözőbe veszik Momót. A menekülés során Pollon megszerzi a "Save & Load" alkalmazást, amely lehetővé teszi számára, hogy „mentsen” egyet, és aztán visszatöltse azt az állapotot, mintha csak egy videójátékban lenne. Pollon nem is sejti, hogy ez még csak a kezdet…



A Sad Morning katasztrófa

A Sad Morning katasztrófa egy hatalmas katasztrófa volt, amelyben több katonai műhold egy nagyszabású számítástechnikai hiba miatt meghibásodott, és különböző nagyvárosokra rakétákat lőtt ki. Ezek a városok ennek következtében teljesen elpusztultak, a halálos áldozatok száma mintegy 120 millióra tehető.



Hackeld meg Istent

A titokzatos, zseniális hacker "Cicada 3301", aki egy sor megoldhatatlannak tűnő "Quest"-et szervez. A "Gaia Institute", amely újraindította a Föld-szimulációt, amely állítólag befagyott. A Vatikán "513 Holy Office" nevű gazemberei, akik a színfalak mögött dolgoznak... Pollon a Momóval való találkozása következtében számos összeesküvésbe keveredik bele, és szembesül egy olyan nagyszabású eseménnyel, amely alapjaiban rengeti meg a világot. Hackeld meg a valóság számtalan ágát, és "töltsd be" a világot megmentő befejezést! Ez olyan hackerek története, akik átírják a jövőt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Anonymous;Code (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: