Betöltés...

King's Bounty II (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 22.179 Ft



A JÁTÉKRÓL

A legenda visszatér! A King's Bounty II a legendás King's Bounty videojáték sorozat régóta várt folytatása, a körökre osztott szerepjáték műfaj egyik legikonikusabb képviselője.



Történet

Miközben a királyságok zűrzavarban vannak, a megyék függetlenséget követelnek, banditák garázdálkodnak az utakon, az összes tengerentúli nemzet megtagadta a király felettük gyakorolt hatalmát, és megátalkodott lények leselkednek az óvatlanokra, új váratlan hősök bukkannak fel, mint utolsó remény. Eltökélt szándékuk, hogy rendet teremtsenek a káoszban. Játssz egyikük szerepében, toborozd, fejleszd és vezesd személyes seregedet az árulás, az áldozathozatal és a túlélés nem lineáris kalandjában. Harcolj a saját jövődért, járj túl az ellenség eszén az egyedülállóan körökre osztott harcban, hozz nehéz döntéseket, és éld át az egyik klasszikus történetnek az intenzitását egy izgalmas új módon.



Magával ragadó és karaktervezérelt epikus történet

Játssz a három főhős egyikeként, mentsd meg és építsd fel személyes seregedet a vezetés, a túlélés és az áldozathozatal útján. Minden döntésednek mélyreható és maradandó következményei vannak.



Egyedülálló, hatalmas felfedezésre váró világ

Antara világa tágas, és megérett a felfedezésre. Fedezz fel rejtett helyeket és veszélyes ellenségeket - Antara egy hatalmas otthon, ahol ezernyi csodát és titkot fedezhetsz fel.



Testreszabható osztag és felszerelés

Minden hadsereg osztagának saját készségei és vizuális megjelenése van. Állíts össze seregeket különböző lényekből, akik veled együtt harcolnak majd a kalandod nagy részében.



Taktikai mélység a csatatéren

A King's Bounty II-ben a környezet és a táj sokat számít. Változatos tereptípusokkal találkozhatsz, amelyek közvetlenül befolyásolják a harctéri taktikát. Minden csata egyedi a maga módján.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "King's Bounty II (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: