Betöltés...

Stronghold Crusader 2 Ultimate Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.267 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Stronghold Crusader 2: Special Edition - Digitális művészeti könyvet, filmzenét és a Stronghold Crusader HD másolatát tartalmazza.

Stronghold Crusader 2 - Egy extra példány ajándékba egy barátjának!

Négy DLC csomag - Harcolj a The Pig, a Sakál, a Templomos és másokkal 30 egyjátékos küldetésben.

Bónusz mini-kampányok- „Igazságszolgáltatás” és „Szabadságharcosok”.

Új pajzsok - Vegye fel a harcot online 10 egyedi címermintával.



A Stronghold Crusader 2 a Stronghold: Crusader, az eredeti kastélyszimuláció várva várt folytatása. 12 év után Stronghold 1189 körül visszatér a Közel -Kelet sivatagába, új 3D motorral és valósághű várrombolással, amelyet a Havok Physics hajt. A Crusader 2 visszanyeri az eredeti játék addiktív, gyors tempójú játékmenetét és hiteles kastélyszimulációját.

Stronhold Crusader HD - Utazás a távoli arab földekre, amelyek híresek a bátor harcosokról és a félelmetes fegyverekről a Stronghold Crusader HD -ben. A bestseller Stronghold várva várt folytatása, a Crusader történelmi harcokba sodorja Önt a keresztes háborúkból ördögi AI ellenfelekkel, új egységekkel, 4 történelmi kampánnyal és több mint 100 egyedi csetepatéval.

Stronghold Crusader 2: A hercegnő és a disznó - fújja a kürtöt, dörömböljön a dobba, A disznó jön a városba! A Princess & The Pig DLC feltámasztja a négy központi antagonista egyikét az eredeti Strongholdból (2001) egy vadonatúj Crusader Trail -ben, miközben egy teljesen új karaktert is bemutat a nemes hercegnő alakjában. A Stronghold Crusader 2 számára elérhető első letölthető tartalom, a The Princess & The Pig hét küldetést, két AI ellenfelet, 10 vívmányt és új kastélyterveket ad hozzá, amelyek egyedülállóak a The Princess és a Pig.

Stronghold Crusader 2: The Sakal és The Khan - Lovasaik mennydörgésszerűen lovagolnak a síkságon, mint a régi királyok! A Jackal & The Khan DLC további Crusader Trail kampányt és új AI ellenfelek duóját egészíti ki. Két férfi, akiknek az a célja, hogy a sivatagi síkság vadonjain vezessék át erőiket, a Sakál és a Kán száműzött harcosok, akik kénytelenek túlélni eszük és embereik hűsége mellett. Mindkét nomád a maga módján, az állatias Khan és a rettenthetetlen Sakál jelenti a végső kihívást a Stronghold játékosai számára. A Stronghold Crusader 2, The Jackal & The Khan legújabb karaktercsomag DLC- je kilenc új küldetést, két AI ellenfelet, eredményeket, egyedi játékon belüli pajzsokat és egyedülálló kastélyterveket ad hozzá ezekhez az új Lordokhoz.

Stronghold Crusader 2: A templomos és a herceg - A templomos törvény jön a sivatagba! A Templar & The Duke DLC egy extra Crusader Trail kampányt és új AI karaktereket, két keresztes lovast ad hozzá, amelyek származása, értékei és erősségei ellentétesek. Az egyik egy brutális jövevény, aki megtestesíti a keresztes háborúk ködös motivációit, míg a másik az eredeti Stronghold Crusader (2002) Phillip király utódja. Mindkét férfi dicsőséges győzelemre vágyik a Szentföldön, a Templomos igyekszik megtisztítani a szent földet az eretnekektől, A herceg pedig abban reménykedik, hogy kilép Phillip árnyékából, és rányomja bélyegét a világra, ideális esetben túl sok áldozat nélkül! A Stronghold Crusader 2, The Templar & The Duke harmadik bővítése Hozzáteszi a hét küldetést, két AI ellenfelet, 10 eredményt, öt egyedi pajzsot és új várfajtákat, amelyek egyedülállóak ezeknek az új Lordoknak.

Stronghold Crusader 2: A császár és a remete - A halál angyala lebeg kastélyod felett! Az Emperor & The Hermit DLC két extra AI ellenfelet és egy teljesen új Crusader Trail kampányt mutat be. A császár és az apát spirituális utódai az eredeti Erődítmény Keresztes (2002), A császár és a Remete vallási buzgalomból fakadnak. Mindkét vezető olyan buzgókkal támogatva, akik kérdés nélkül követik ügyüket, legyen az igazságos vagy korrupt, mindkét vezető veszélyes új veszélyt jelent a keresztes konfliktus minden oldalára. A Stronghold Crusader 2 következő bővítése, a The Emperor & The Hermit hét küldetést, két AI ellenfelet, 10 eredményt, további játékospajzsokat és új kastélyterveket ad hozzá, amelyek egyedülállóak a Császár és a Remete számára.

Stronghold Crusader 2: Freedom Fighters minikampány - Maradj távol a földeimtől, hűtlen! A Stronghold Crusader 2: A Freedom Fighters félelmet nem ismerő arab nagyúrként állítja Önt a harc elé, hogy visszavegye a harcot a megszálló keresztes hordákhoz. Miután megvédte Saladin békés termőföldjét a gyáva keresztes összecsapásoktól, igénybe kell vennie a Shah segítségét és az ellentámadást! Amint a kereszteseket elcsábítják kastélyukból és a sivatagba, lecsap a gyilkos csapásra, és támadást indít a hegyi táborban, ahol utolsó állást foglalnak el.

Stronghold Crusader 2: Igazságszolgáltatás minikampány - A disznók fiai körülvesznek ... Küldd el a leggyorsabb embereidet! A Stronghold Crusader 2: Az igazságszolgáltatás a kevés fennmaradó tiszteletreméltó keresztesurak egyike. A rend fenntartásáért és a további vérontás megakadályozásáért a Szentföldön harcolva védenie kell a sebezhető arab kereskedőket, meg kell akadályoznia a portyázó feleket, és el kell foglalnia egy ellenséges várat a Jeruzsálem felé vezető úton. Miközben a szélhámos elemeket összhangban tartják és fenntartják a békét, a játékosok egy álcázott régi ellenséggel is rendezik az eredményt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stronghold Crusader 2 Ultimate Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: