Betöltés...

Crysis Trilogy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 49.316 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Crysis Trilogy tartalma:

- Crysis teljes játék

- Crysis 2 teljes játék

- Crysis 3 teljes játék





A Crysis egy rendkívül magával ragadó belső nézetes lövöldözős játékélményt kínál, amelyben különféle taktikát, fegyverzetet, páncélzatot és játékstílust kell alkalmazkodniuk a túléléshez és az idegenek inváziójának legyőzéséhez.



Történet

Ami egy egyszerű mentőakciónak indul, egy új háború csataterévé válik, mivel idegen megszállók nyüzsögnek egy észak-koreai szigetlánc fölött. Erőteljes nanoruhával felfegyverkezve a játékosok láthatatlanná válhatnak, hogy lesből lepjék meg az ellenséges járőröket, vagy a ruha növelt erejével járműveket pusztíthatnak el. A nanoruha sebessége, ereje, páncélzata és álcázási képessége, valamint a hatalmas rendelkezésre álló fegyverarzenál kreatív megoldásokat tesz lehetővé minden harctípushoz és játékstílushoz. Alkalmazkodj a folyamatosan változó környezethez különböző taktikákkal és felszerelésekkel, hogy ezáltal úrrá tudj lenni ellenfeleiden ebben a hatalmas sandbox világban.



Játékmenet

Az epikus történet egy folyamatosan változó környezetbe taszítja a játékosokat, arra kényszerítve őket, hogy taktikájukkal és megközelítésükkel alkalmazkodjanak a csataterek meghódításához az újonnan fagyott dzsungeltől a zéró gravitációs idegen környezetig. A csúcstechnológiás nanoruha lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben, a csatatéren fejlesszék képességeiket. A játékosok választhatnak, hogy növelik-e sebességüket, erejüket, páncélzatukat és álcázási képességeiket, hogy kreatív taktikai módon közelítsék meg a helyzeteket. A moduláris fegyverek hatalmas arzenálja példátlan irányítást biztosít a játékosoknak. Robbantsd szét az ellenfelet kísérleti fegyverekkel, fedezz fel idegen technológiát, és használj egyedi lőszereket a gyújtófejes lövedékektől kezdve a taktikai lőszerekig, amelyekkel csendben elaltathatod az ellenséget. Az élethű ellenséges mesterséges intelligencia kihívás elé állítja a játékosokat, hogy felmérjék a helyzetet és stratégiailag közelítsék meg azt. Nem arról van szó, hogy a játékosoknak a leggyorsabb ravasz ujjuk legyen, hanem arról, hogy proaktívan vegyenek részt a harcban, ne pedig reaktívan. Harcolj egy rémisztő idegen faj ellen egy valódi Zero-gravity környezetben, ahol a fizika mindent megváltoztat, mivel a játékosoknak alkalmazkodniuk kell a Zero-G-ben való mozgáshoz, és meg kell küzdeniük a fegyvereik visszarúgásával és még sok mással.





Crysis 2

A Crysis 2-ben a világot egy sor éghajlati katasztrófa sújtotta, és a társadalom a teljes összeomlás szélén áll. Most idegenek tértek vissza, akik az emberiség teljes megsemmisítésére törekednek.



Történet

Az idegenek visszatértek egy inváziós haderővel, amelynek célja nem kevesebb, mint az emberiség teljes megsemmisítése. Egy szuperkatona, aki a jövő harcászati fejlesztő technológiáját a Nanosuit 2 segítségével használja, az utolsó esélyt kapja, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól a betondzsungelben, azaz New York City-ben.



Játékmenet

Navigálj a Crysis 2 világában a szabad mozgással, futva, csúszva, párkányokra mászva és persze az idegen megszállók megölésével. Használd a nanoruhádat, hogy különböző játékstílusokkal játszhass, aktíváld az álcázást, hogy beleolvadj a környezetedbe, vagy aktiváld a páncél üzemmódot, hogy növeld a nanoruhád védelmét.





Crysis 3

A világ sorsa a te kezedben van.



Történet

Új és régi ellenségek fenyegetik a békét, amelynek eléréséért 24 évvel ezelőtt olyan keményen dolgoztál. Az Alpha Ceph keresése folytatódik, de ezúttal a C.E.L.L. vállalat mögötti igazságot is fel kell tárnod. Nem lesz könnyű dolgod, de a nanoruhád segít neked utat törni a győzelemhez. Tervezz lopakodó támadást, hogy csendben legyőzd ellenfeleidet, vagy tizedeld meg az ellenséget nyers erővel. Nincs rossz út a világ megmentésére.



A hét csoda elsajátítása

A gonosz C.E.L.L. vállalat New York City-t egy hatalmas nanodómban elhelyezett, burjánzó városi esőerdővé változtatta. Dolgozz ki új taktikákat, hogy utat törj magadnak a hét különböző tájon keresztül, és szállj szembe a bennük rejtőző ellenséggel.



Válaszd ki az arzenálodat

Ehhez a harchoz a rendelkezésre álló legjobb fegyverekre van szükség. Arzenálod a Föld legjobb katonai eszközeivel lesz feltöltve, mint például a Predator Bow-al. Használd azt a szupertermit nyílvessző elszabadítására és a nehéz tüzérségi lövedékek ellensúlyozására. Szembe kell nézned egy vízben sétáló ellenfélcsoporttal? Lőj ki egyetlen Electro nyilat, és győzd le őket egyszerre. .



Elemezz, alkalmazkodj, támadj

Válaszd ki az utat és a megközelítést. Harcolj tűzzel-vassal és használd ki a nanoruhád kiváló technológiáját. Vagy válaszd a lopakodást, és használd a nanoruhát, hogy a világ várva várt csendes megmentőjévé válj.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Crysis Trilogy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: