Betöltés...

Ride 5 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.197 Ft



A JÁTÉKRÓL

Indítsd be a motort, és készülj fel a száguldásra a Ride 5-el. Adrenalindús játékélmény, amely annyira hiteles, hogy úgy fogod érezni, mintha valóban őrült sebességgel versenyeznél. Találj rá kedvenc motorjaidra, és ismerj meg újakat is a legfőbb motoros játékban! Versenyezz több mint 35 pályán, és gyűjts össze több mint 200 motorkerékpárt a világhírű gyártóktól, amelyeken minden egyes elemet úgy terveztek, hogy úgy érezd, mintha egy igazi motoron ülnél.



Hosszú út vár rád

Nem csak gyorsasággal lehet versenyeket nyerni - az Endurance mód a kitartást és a stratégiát jutalmazza. Az idő többé nem jelent problémát, motorozz a kedvedre a mentés, a kilépés és a későbbi visszatérés lehetőségével. Viszont figyelj az üzemanyagra és a boxkiállásokra - ezek a segédletek gyorsan a legrosszabb rémálmoddá válhatnak!



Válj hőssé a nulláról

Kezdd a garázsodban, lépj feljebb a ranglétrán, és légy a világ legjobb versenyzője az új Career módban. Versenyezz egyre tehetségesebb riválisok ellen, akik valóságos akadályként állnak közted, és a célvonal között. Tanuld meg uralni a különböző motorokat és kezelni minden helyzetet. Ez azonban nem lesz könnyű... A győzelemhez vezető út tele van kihívásokkal, és csak rajtad múlik, melyiket választod - minél nehezebb a kihívás, annál nagyobb a jutalom!



Nyerj bármilyen körülmény között

Nem számít, mennyire vagy jó versenyző, vam egy tényező, amit nem tudsz befolyásolni: az időjárás. A tiszta kék égbolt átfordulhat heves felhőszakadássá, majd újra napsütéssé, a gomolygó felhők pedig követni fognak, ahogy átrobogsz a kanyarokon, folyamatosan változó kilátást és tájat nyújtva ezzel. Váratlan helyzetekkel kell megbirkóznod, és ügyességeddel vizes és száraz körülmények között is helyt kell állnod - a továbbfejlesztett fizika még élethűbb élményt nyújt!



Próba. Tanulás. Száguldás.

Nem tudod, melyik irányt kell követned, vagy mikor kell a fékre taposnod? Használd az új vezetési segédeszközöket, és kapj személyre szabott támogatást, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Tanuld meg jobban kezelni a motort és a szakma fortélyait, hogy a lehető legjobb versenyzővé válj.



Vedd át az irányítást

Egy igazi motorkerékpár-rajongót nem csak a motorjáról, hanem a garázsáról is fel lehet ismerni - gyűjtsd össze kedvenc modelljeidet, és alakítsd őket a saját ízlésed szerint. Oszd meg terveidet a többi játékossal, és villantsd meg a saját stílusodat! Ne ragadj le csak a kozmetikai módosításoknál. A Race Creator segítségével végtelen számú szcenáriót készíthetsz, az egyes versenyektől a teljes bajnokságokig, kiválaszthatod a motorokat és a pályákat, és mint Race Director, saját szabályokat állíthatsz fel.



Érezd a versengést

Az osztott képernyő visszatért! Most már kihívhatod egy barátodat, és élőben nyerhetsz! Ha pedig meg akarod mutatni a világnak, hogy mit tudsz, az Endurance versenyek igazán próbára teszik majd a képességeidet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ride 5 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: