Betöltés...

Dying Light 2 (Standard Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.576 Ft







A JÁTÉKRÓL



Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírus ellen – és veszítettünk. Most megint veszítünk. A várost, az egyik utolsó nagy emberi települést konfliktusok sújtják. A civilizáció visszaesett a sötét középkorba. És mégis, még van reményünk.

Ön egy vándor, aki képes megváltoztatni a város sorsát. De a kivételes képességeidnek ára van. A megfejthetetlen emlékek kísértve nekivágsz, hogy megtanuld az igazságot… és egy harci zónában találod magad. Fejleszd képességeidet, hiszen az ellenségek legyőzéséhez és szövetségesek létrehozásához ökölre és eszedre is szükséged lesz. Fedezd fel a hatalom birtokosai mögött rejlő sötét titkokat, válassz oldalakat, és dönts a sorsodról. De bárhová is visznek a tetteid, van egy dolog, amit soha nem felejthetsz el: maradj embernek.

NAGY NYITOTT VILÁG

Vegyen részt egy új, sötét korszakba borított város életében. Fedezze fel a különböző utakat és rejtett átjárókat, miközben felfedezi annak több szintjét és helyét.

KREATÍV ÉS BRUTÁLIS HARC

Használja ki parkour készségeit, hogy a legbrutálisabb találkozások mérlegét is megbillenthesse. Okos gondolkodás, csapdák és kreatív fegyverek lesznek a legjobb barátaid.

NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI CIKLUS

Várja meg az éjszakát, hogy bemerészkedjen a fertőzöttek sötét búvóhelyeibe. A napfény távol tartja őket, de amint elmúlik, a szörnyek vadászni kezdenek, szabadon hagyva odúikat a felfedezésre.

VÁLASZTÁSOK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK

Cselekedeteivel alakítsa a város jövőjét, és figyelje meg, hogyan változik. Határozza meg az erőviszonyokat azáltal, hogy döntéseket hoz egy növekvő konfliktusban, és kovácsolja össze saját tapasztalatait.

2-4 JÁTÉKOS EGYÜTTMŰKÖDÉS

Játssz akár négyfős kooperációban. Rendelje meg saját játékait, vagy csatlakozzon másokhoz, és nézze meg, hogy az ő döntéseik másként alakultak, mint az Öné.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dying Light 2 (Standard Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: