Betöltés...

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 26.669 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Phantom Liberty a Cyberpunk 2077 kiegészítője, amelyben egy új kém-thriller kaland részese lehetsz. Bújj újra a kibernetikusan felturbózott zsoldos, V szerepébe, és vegyél részt egy nagy kockázattal járó, kémkedéssel és cselszövéssel teli küldetésen, hogy megmentsd a NUSA elnökét. A Kutyaverem veszélyes negyedében szövetségeket kell kötnöd a megtört lojalitások és a sötét politikai intrikák hálójában. Megvan benned minden, ami a túléléshez kell?



Merülj el a kémkedés veszélyes világában

Lépj be a kémkedés ingoványos világába, és válj kormányzati titkosügynökké, szivárogj be magasan őrzött épületekbe, iktass ki célpontokat, és szállj szembe tapasztalt profikkal. A kémkedés magas kockázattal járó játszma, amelyben a kudarc nem opció. Válaszd meg gondosan a szövetségeseidet, miközben fényt derítesz a kiegészítő középpontjában álló titokra.



Egy új terület

Vigyázz magadra a Kutyaveremben, egy városon belüli lepusztult városban, amelyet egy erőszakos, lobbanékony milícia irányít. A negyed omladozó épületei olyan titkokat és lehetőségeket rejtenek magukban, amelyeket csak azok ragadhatnak meg, akik bármit hajlandóak megtenni. Fedezd fel a negyed veszélye, soha eddig ekkora téttel rendelkező, veszélyes teendőit és küldetéseit.



Alakítsd ki a saját játékstílusodat

Fejleszd magad egy új képességfa segítségével, és alakítsd ki az saját, egyedi játékstílusodat – használj minden új fegyvert és a rendelkezésedre álló kibereszközt, hogy túlélj a haszonra és hatalomra törekvő kétségbeesett szélhámosok, ravasz netrunner nevű hackerek és könyörtelen zsoldosok töredezett világában. A történet során hozott döntéseid nemcsak a körülötted lévő karakterek sorsára, hanem saját magadra is kihatással vannak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: