Betöltés...

TY the Tasmanian Tiger (Digitális kulcs - PC)

Ár: 33.899 Ft



A JÁTÉKRÓL

KÖVETD A KORONÁT! Készen áll arra, hogy felfedezze az ausztrál Outback vadonát a klasszikus játék, a TY, a tasmán tigris remastered változatában?



Csatlakozzon TY-hez egy kaland RIPPER-en, hogy megszabadítsa családját az ÁLOMÁNY alól, és megakadályozza, hogy az aljas gonosz zseniális BOSS CASS eltávolítsa az emlősöket az élelmiszerlánc tetejéről.

Hogy segítséget nyújtson a küldetésében, van egy SZÉPS arzenálja a bumerángokról, az éles fogakról és néhány barát segítsége!



Tehát ne légy gála - menjünk lefelé, és legyen egy időre DUGÓ! SZÉPSÉG, BOTTLER, BONZA!







Fedezze fel az Australian Outback 17 szintjét régi iskolai 3D platformdicsőségükben

13 különböző bumeráng, köztük a Frostyrang, a Flamerang és az erőteljes Doomerang

Továbbfejlesztett grafika; beleértve a frissített árnyékokat, tükröződéseket, HD felbontásokat és 60 kép / mp sebességet

Steamworks integráció az eredmények és a ranglisták számára







Napot, haver! A dolgok néha kissé zavaróak lehetnek, ezért hadd emlékeztessem önöket, hogy mi történik ...

Te vagy TY, a tasmaniai tigrisek utolsó tagja. Bilbies családja neveli, csak homályosan tudja felidézni igazi szüleit. Mindig azt hitted, hogy az összes többi Tassie Tigers régen meghalt.



De aztán a Bunyip idősebb rád talált, és elmondta, hogy a családod él, de csapdába esett az Álomban. Most fogd meg a lovaidat ... ne búsulj ... látod, hogy nem ragadnak ott örökre, ha egy kis kalandra készülsz!

Látja, hogy az Outback mélyén ott van ez a fajta ragyogó portál, ami kaput jelent az Álmodozáshoz. A portál körül pedig néhány faragás található a sziklában, ahol öt ősi misztikus talizmán feküdt. Most már csak annyit kell tennie, hogy megtalálja az öt talizmánt, beteszi őket a faragásokba, és megnyílik az Álom portálja!



Mielőtt elindulna, mint egy béka a zokniban, csak ez az egy KIS probléma van. Látja, hogy ott van ez a gonosz kazuár - Boss Cass -, aki szintén a talizmánok után jár. Igen. EZ Főnök Cass. Az, aki eleve csapdába ejtette a családját az Álmodozásban, és azt mondta az iskola igazgatóságának, hogy távolítsa el az összes hústortát a tuck boltokban. És ha nem gondolja, hogy tette elég egy megalomániás, ő ISegy rakás Bilby társadat ketrecekben csapdázták az egész hátsó részen ... valami a lejárt könyvtári könyvekkel kapcsolatban ... Mindenesetre, ha meg akarja nyitni a portált, meg kell vernie őt és a csatlósait a talizmánokhoz!



Ne aggódj, nem leszel egyedül! Van egy csomó barátja, akik segítenek az úton, köztük én is - a régi társad, Maurie. Most térjünk rá a rézfúvósokra, keressük meg azokat a talizmánokat, és mentjük meg családját!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "TY the Tasmanian Tiger (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: