Betöltés...

Close to the Sun (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 16.399 Ft



A JÁTÉKRÓL

A nemzetközi vizek mélyén a Tesla Helios áll. A tudományos kutatások korlátlan utópiája, Rose Archer a fedélzetre lép, hogy megkeresse a húgát, ám hamarosan rájön, hogy nem minden az, aminek látszik. Egyetlen szó takarja a bejáratot... Karantén!



Történet

1897-et írunk. A nemzetközi vizek mélyén a Helios áll. Sötét felhők rajzolódnak ki a fejük felett, miközben kíméletlen hullámok csapódnak a hajótesthez. Kolosszális aranyszobrok, pompás díszekkel díszítve, ameddig a szem ellát. Rose Archer újságíró a Helios fedélzetére lép, hogy megkeresse a húgát, Ada-t. Hamarosan rájön, hogy nem minden az, aminek látszik. A nagy csarnokok üresen állnak. A rothadó hús bűze száll a levegőben. Csend honol. Egyetlen szó van a bejáratra festve... Karantén!



Tapasztald meg a tudományos felvilágosodás második korszakát!

A Nikola Tesla víziója nyomán született Helios a legnagyobb tudományos elmék menedéke. Egy független utópia a kutatás számára, amely független az államtól és elszigetelt a társadalom tekintetétől.



Játékmenet

Lépj a Helios fedélzetére - Fedezd fel a tudományos felfedezések kolosszális és titokzatos hajóját, a tudományos fejlődés biztonságos menedékét, távol a vállalati kémkedés fenyegetésétől Használd az eszed, hogy irányítsd Rose-t a húga, Ada megtalálása felé vezető úton, győzd le az ismeretlen veszélyeket, hogy megértsd a Helios és lakóinak sorsát.



Jellemzők:

- Fedezd fel a vizuálisan lenyűgöző környezetet, amely Unreal Engine 4-ben készült

- Oldj meg kihívást jelentő rejtvényeket a játékban való előrehaladáshoz és a titkos területek feloldásához

- Kutass át minden sarkot, hogy felfedezd az elrejtett gyűjthető tárgyakat, és fedezd fel Wardenclyffe és dolgozóinak történetét

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Close to the Sun (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: