Betöltés...

Dead or Alive 6 (Digital Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.483 Ft



A JÁTÉKRÓL



A világon sok harci játék franchise létezik, mindegyiknek megvan a maga stílusa és tartalma. De amikor a Dead or Alive sorozatról van szó, inkább a világ harcművészetének epikus brutalitására és képességeire koncentrálnak. Minden új játék valami mást és frisset hoz az asztalra. És most a Koei Tecmo Games csapata, a NINJA Dead or Alive 6-ot hoz el neked. Ez nemcsak a játéksorozat vizuálisan legkedvezőbb bejegyzését, de még több harci mechanikát is hoz neked!



A Dead or Alive 5 eseményei után 2 egyedi történetet mesélnek el. Az első a „Ninja és a DOATEC”, a másik pedig a „MIST által Donovan vezetésével”. Természetesen számíthat arra is, hogy megjelenik a 6. Dead Or Alive bajnokság, amely még nagyobb mélységet ígér a történetnek. Ha ehhez az elbeszéléshez hozzáad, számos melléktörténetet és epizódot talál, amelyek a Dead or Alive sorozat számos szereplőjére összpontosítanak.



A Team Ninja kulcsa az volt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Dead or Alive 6 abszolút legjobban néz ki. Ennek érdekében egy vadonatúj grafikus motort készítettek. Lenyűgözőnek és valósághűnek számít, rengeteg részletet fog látni az arckifejezésekben, még akkor is, ha azok a legkomorabbak és a legmocskosabbak a csaták során.



Míg a Háromszög rendszer hagyományos Dead or Alive harci rendszere visszatér, megtalálja az új Break rendszert is, amely még több készséggel és mélységgel bővíti a címet.



A Dead or Alive 6 Steam kulcsát itt szerezheti be, ne hagyja ki!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dead or Alive 6 (Digital Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: