Betöltés...

Trine 5: A Clockwork Conspiracy (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.691 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Trine 5: A Clockwork Conspiracy-ben Amadeus, a varázsló, Zoya, a tolvaj és Pontius, a lovag az eddigi legakciódúsabb kalandjukra indul! A hírnevüket bemocskolva, a szeretteik és a saját mágikus erejük pedig veszélyben, Trine hősei kénytelenek újra összefogni, hogy visszaverjék a félelmetes Clockwork-hadsereget, és békét és igazságot teremtsenek a királyságban.



A Trine-széria visszatért!

A sorozat ötödik részében Trine három hőse aljas és kétszínű gonosztevőkkel száll szembe, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy átvegyék a királyság feletti uralmat. Az óra ketyeg, Trine világa pedig megmentésre szorul!



Az eddigi legnagyobb kaland

Mentsd meg a Trine világát a Clockwork-elnyomástól az eddigi legvarázslatosabb, ördögi gonosztevőkkel és emlékezetes szövetségesekkel teli történetben. Járd be a 2.5D-s, vizuálisan sokrétű és lélegzetelállító tájakat, és ismerkedj meg egy teljesen új szereplőgárdával – némelyikük barát, némelyikük ellenség, de mindannyian felejthetetlen figurák.



Játsszatok együtt

Fogj össze akár három barátoddal az online és a helyi kooperatív módban. A továbbfejlesztett rejtvény-nehézségi rendszer frissen tartja a dolgokat, mivel a kihívást a játékosok számához igazítja.



Jellemzők:

- Világhírű 2.5D-s, puzzle-platformer kaland

- Harcolj együtt a barátaiddal az online, vagy a helyi kooperatív módban

- Hozzáférhetőség és újrajátszhatóság az adaptív nehézségi rendszernek köszönhetően mind a harc, mind a rejtvények esetében

- Egy gyönyörű fantasy világ lenyűgöző látványvilággal

- Új harcrendszer és izgalmas boss harcok

- Tündérmesékre hajazó aláfestő zenék, illetve visszatérő kedvenc- és bájos új szinkronhangok

- A karakterspecifikus képesség-küldetésrendszer minden eddiginél nagyobb mélységet és játékstílus-változatosságot biztosít

- A Trine eddigi legepikusabb története, több pályával, rejtvénnyel és csatával, mint az előző részek

- Fejezd ki önmagad a személyre szabható öltözetekkel

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Trine 5: A Clockwork Conspiracy (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: