Betöltés...

DARK SOULS II: Scholar of the First Sin (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.707 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dark Souls II: Scholar of the First Sin tartalma:

- Dark Souls II alapjáték

- Dark Souls II: Crown of the Sunken King kiegészítő

- Dark Souls II: Crown of the Old Iron king kiegészítő

- Dark Souls II: Crown of the Ivory King kiegészítő





A Dark Souls II a játéksorozat híres ismeretlen és magával ragadó játékmenet-újításait hozza el az egy- és többjátékos élményekhez egyaránt. Csatlakozz a sötét utazáshoz, és tapasztald meg a lehengerlő ellenséggel való összecsapásokat, az ördögi veszélyeket és a könyörtelen kihívást, amit csak a From Software tud nyújtani.



Játékmenet

A Dark Souls II gördülékeny mozgóképes animációkkal, továbbfejlesztett harcrendszerrel, jelentősen kibővített karakterkészlettel, mélyebb testreszabási lehetőségekkel, új fegyverekkel, páncélképességekkel és kiegyensúlyozott játékosfejlődési rendszerrel rendelkezik.



A halál nem lesz képes megállítani téged

Merészkedj bele az intenzív játékmenetbe egy hatalmas világban, amelyet egy teljesen új játékmotor hajt, amely soha nem látott mértékben ugrik előre a grafika, a hangzás és az effektek terén.



Szörnyek és boss-ok labirintusa

Merülj el ebben a megdöbbentő környezetben, amely tele van új, elborult szörnyekkel és halálos boss-okkal, amelyek csak a From Software fantáziájából születhetnek meg.



Mélyebb és sötétebb, mint valaha

A bonyolultabb testreszabási lehetőségek a stílusodhoz igazodó fegyvereket és páncélzatot biztosítják



Továbbfejlesztett többjátékos mód

A frissített többjátékos rendszer jobb online interakciót tesz lehetővé a kooperatív és versengő játék előremozdítása érdekében







Dark Souls II: Crown of the Sunken King

Indulj útnak, hogy visszaszerezd a koronát, amelyet egykor Drangleic királya, Vendrick birtokolt. Ez a veszélyes küldetés egy teljesen más világba vezet a Dark Souls II univerzumán belül, ahol lépcsőzetes piramisok húzódnak egy hatalmas földalatti barlangban. Azt mondják, hogy az egyik ősi korona mélyen el van temetve ezekben a sötét barlangokban; de egy ilyen értékes tárgy bizonyára nem maradhat őrizetlenül. Fedezd fel a régmúlt idők urainak erejét őrző koronát keresve.







Dark Souls II: Crown of the Old Iron king

A Dark Souls II Crown of the Old Iron King a második a Dark Souls II 3 nagyszabású kiegészítője közül, és teljesen új pályákat, boss harcokat karaktereket, fegyvereket és páncélokat tartalmaz! Ebben a második kiegészítőben egy hamuval borított világban találod magad. Meg tudod találni és visszaszerezni az elveszett koronát?







Dark Souls II: Crown of the Ivory King

A Dark Souls II: Crown of the Ivory King a harmadik a Dark Souls II 3 nagyszabású kiegészítője közül, és teljesen új pályákat, boss karaktereket, fegyvereket és páncélokat tartalmaz! Ebben a harmadik kiegészítőben egy olyan világban találod magad, amely az alattomos jég ragyogásától csillog. Meg tudod találni és visszaszerezni az elveszett koronát?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 41 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DARK SOULS II: Scholar of the First Sin (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: