Betöltés...

Ripout (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.487 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Ripout egy online kooperatív horror FPS, amelyben a játékosoknak procedurálisan generált, elhagyatott űrhajókon kell átküzdeniük magukat, amelyek tele vannak az idegen testüket átformálni képes mutánsokkal. Élj túl a hűséges Pet Gun fegyvered segítségével, szerezz loot-ot, és alakítsd a karaktered a játékstílusodhoz.



Ismerd meg az emberiség sorsát

Indulj el egy egyedülálló, emberi túlélők felkutatására irányuló utazásra az űrön keresztül. A Sanctuary jelenti a megoldást a problémákra. Ám merre van? És ami még fontosabb, mi az egyáltalán? Ismerd meg az emberiség sorsát egyedül, vagy a barátaiddal ebben a kooperatív sci-fi FPS-élményben, amellyel órákig elszórakozhatsz!



Harcolj a hűséges Pet Gun fegyvereddel vállvetve

Használd az élő Pet Gun fegyveredet, hogy elpusztítsd az ellenségeidet, vagy engedd szabadjára annak Pet alakját, hogy felzabálja az ellenfeleket.



Fordítsd az ellenségeid ellen a biotechnológia erejét

A megbízható Pet Gun fegyvered segítségével hasznosítsd a biotechnológia erejét, hogy felhasználhasd azt az ellenségeid ellen. Egyesülj az érzelmekre képes Cell-el, és szerezz páratlan támadó vagy védekező képességeket.



Szörnyűségek minden sarkon

Készülj fel a genetikailag módosított mutánsok hordáival szemben vívott harcra, akik a biotechnológiával való összeolvadás segítségével képesek megerősíteni és átformálni a testüket. Óvakodj a minden sarkon leselkedő borzalmaktól, és használd ki azok gyengeségeit.



Végtelen újrajátszhatóság

Élvezd a több órányi izgalmas játékmenetet, miközben megpróbálod felkutatni a Föld utolsó megmaradt túlélőit. A Ripout procedurálisan generált pályatervezésének köszönhetően soha nem fogsz két ugyanolyan űrhajón harcolni.



Közös túlélés

Fogj össze más túlélőkkel, és fedezzétek fel együtt a számtalan elhagyatott űrhajót, és azok titkait. Az űr borzalmainak felfedezése sokkal szórakoztatóbb a barátaiddal együtt!



Készülj fel a kihívásra

Az agyatlan lövöldözés nem mindig lesz célravezető. A Ripout skálázódó nehézségének köszönhetően a teljes csapatok ugyanolyan szintű kihívásra számíthatnak, mint a szóló játékosok. Ha nem vagy hajlandó terveket készíteni és együttműködni a többiekkel, akkor ne számíts arra, hogy messzire fogsz jutni.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ripout (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: