Betöltés...

Playing Together Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.467 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Playing Together Bundle tartalma:

- Overcooked! 2 teljes játék

- Worms Armageddon teljes játék

- Moving Out teljes játék





Overcooked! 2

A Overcooked visszatér egy vadonatúj adag kaotikus főzőakcióval!



A serpenyőből egyenesen a tűzbe...

Utazz vissza az Onion Kingdom-ba és szervezd össze a szakácsokból álló csapatodat a klasszikus kooperatív vagy online játékban, akár négy játékos számára. Kapaszkodjatok a kötényeitekbe ... itt az ideje, hogy megmentsétek a világot!



Egy új fenyegetés jelent meg

Megmentettétek a világot az Ever Peckish-től. Most pedig ideje visszamenni a konyhába, hogy elűzzétek az Unbread-ek éhségét!



Online/helyi többjátékos őrület

Együtt kell gyúrnotok, hogy a legmagasabb pontszámot érjétek el a kaotikus helyi és online többjátékos módban. Csatlakozz akár 3 másik szakáccsal, akik egy-egy Joy-Con kontrollert vesznek magukhoz, vagy használd a vezeték nélküli játékot négy Nintendo Switch-konzolon keresztül.



Játékmenet

Utazz teleportálókon keresztül, mozgó platformokon keresztül és spórolj időt azzal, hogy hozzávalókat dobálsz a dinamikus konyhákban, amelyek folyamatosan változnak és alakulnak. Egyes konyhák még új helyszínekre is elrepítik séfjeidet.







Worms Armageddon

Ezek a rettenthetetlen gerinctelenek bosszúállóan térnek vissza a közkedvelt Worms Armageddonban. Ez egy teljesen új kukacos doboz! Ez egy fergeteges szórakozás, amelyet egyedül vagy az összes barátoddal együtt élvezhetsz.



Jellemzők:

- Használj több mint 55 furcsa és csodálatos fegyvert és eszközt, köztük a Earthquake, a Freeze és a French Sheep Strike.

- Játssz egyjátékos Deathmatchet, valamint egy izgalmas, több mint 40 küldetéses kampányt.

- Tanulj taktikát öt speciális edzésmóddal, köztük a Sheep Racing, az Crazy Crates és a Advanced Weapon Training segítségével.

- Több mint 30 egyéni és komikus hangbank (köztük a merev felső ajkú, a Cyberworms és még sok más).

- Újdonság a többjátékos módban: Handicapping (adj vagy vonj le energiát egy csapat számára), Allied Teams (szövetséges csapatok (szövetkezz másokkal, hogy egy másik játékost célba vegyenek), 'Worms Disease', Home Runs és még sok-sok más.







Moving Out

A Moving Out egy nevetséges, fizika alapú mozgószimulátor, amely új értelmet ad a "couch co-op"-nak! Készen állsz egy izgalmas karrierre a bútoriparban? Frissen végzett bútorrendező és költöztető technikusként költöztetési feladatokat vállalsz Packmore forgalmas városában. A Smooth Moves talán nem a legnagyobb költöztető cég, de nincs olyan feladat, ami túl veszélyes vagy furcsa lenne ennek a szorgos, tettrekész csapatnak. Növeld vállalkozásodat bátor új magasságokba, toborozz színes, személyre szabható karaktereket, és mentsd meg városodat a bútorveszélytől!



Co-op

Élvezd a történetmódot egyedül, független vállalkozóként, vagy állj össze néhány barátoddal. Akár négy játékos is összebújhat a kanapén, hogy azon vitatkozzanak, melyik a legjobb módja a kanapé mozgatásának. Teszteld a képességeidet ÉS a barátságodat!



Fizika

Idegesítő ajtók és ablakok állnak a bútorod útjában? Csak robbantsd át őket a fizika segítségével! Emeld, dobd és zúzd szét az utat a leggyorsabb idők eléréséhez!



Akció

Tanuldj bele az egyre bizonytalanabb és fantasztikusabb költöztetési feladatok sorában. Az, hogy egy ágy hogyan jut el A pontból B pontba, sosem egyenes vonalú, ezért dobd el a használati útmutatót, és légy kreatív!



Kaland

Minden költöztető cég kicsiben kezdi, de ahogy a hírneved egyre feljebb kerül, úgy nőnek a célállomásaid is. Mozogj álmos külvárosokon, őrült farmokon, kísértetjárta házakon, virtuális valóságon és azon túli tájakon keresztül!



Karakterek

Toborozz színes karaktereket, akik mindegyike szenvedélyesen szereti kétkezű munkát!



Assist Mode

Újonc vagy? Semmi gond! Állítsd be a játék nehézségét, hogy bárki játszhasson! Ne várj! Fogd meg a barátaidat, és legyél hitelesített költözési mester a Moving Outban!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Playing Together Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: