Betöltés...

Agatha Christie: Hercule Poirot - The London Case (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.817 Ft



A JÁTÉKRÓL

A BAFTA-díjas stúdió, a Blazing Griffin egy újabb kalandra invitálja a játékosokat, amelyben a híres detektív, Hercule Poirot Londonba utazik, hogy elvégezzen egy látszólag egyszerű feladatot – leszállítson egy festményt egy kiállításra. Ám, amit még nem tud, hogy ennek a festménynek majd a megnyitó alatt nyoma veszik.



Egy vadonatúj rejtély

A játékosoknak most először lesz lehetőségük arra, hogy a könyvekben szereplő Poirot szeretett társával, Hastingsszel közösen oldjanak meg egy új rejtélyt. Tapasztald meg az új helyszínt, kalandot és társat a fiatal Hercule Poirot életének izgalmas, következő fejezetében. A Hercule Poirot: The First Cases játékot is jegyző díjnyertes stúdió ezúttal is lebilincselő kalandot kínál a játékosok számára, amelyben a híres detektívnek egy teljesen új szereplőgárdával és egy új rejtéllyel kell szembenéznie.



Bújj a híres nyomozó, Hercule Poirot bőrébe

Ebben a nyomozós kalandjátékban a híres nyomozó, Hercule Poirot szerepébe bújhatsz, aki a Lloyd's of Londonnal összefogva egy értékes Mária Magdolnát ábrázoló festmény szállítását, védelmét és eladását biztosítja. A festmény egy londoni múzeum új kiállításának központi darabja lesz, amely más, Brüsszelből kölcsönkapott vallásos műalkotásokat is felvonultat majd. A több és részletesebb környezeti részlet, az időjárási hatások és a továbbfejlesztett hangzás mind nagyobb részletgazdagságot és életet kölcsönöznek a rejtély során bejárt minden londoni területnek.



Védd meg a festményt

A Lloyd's of London alkalmazottjaként kollégád, Hastings segít neked a műtárgyak biztosításának és a festmény eladásának lebonyolításában. A múzeumba érkezve találkozol a festmény új tulajdonosával, Mortimer Ailsworth-tel és a múzeum kurátorával, Evelyn Warbeckkel is. A rendelkezésedre álló eszközökkel mérd fel a múzeum biztonságát, és gondoskodj róla, hogy a festmény védve legyen az esetleges veszélyektől.



Oldd meg a rejtélyt

Egy héttel a fő gála előtt egy bemutató gálára kerül sor, amelyen az összes fontosabb személy jelen lesz. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor a festményt ellopják. Ahhoz, hogy kiderítsd az igazságot, és megtaláld a lopás mögött rejlő tettest, szükséges lesz a nyomozói készségeidre. Oldd meg a rejtélyeket, és kérdezd ki a gyanúsítottakat az új match puzzle rendszer segítségével, amellyel akár már a helyszínen kiszúrhatod az ellentmondásokat. Fedezz fel teljesen új helyszíneket, és egy filmszerűbb élmény és látvány miatt pedig használd a teljesen új, belső nézetes feladványokat. Képes leszel megoldani a rejtélyt, és visszaszerezni az ellopott festményt?



Jellemzők:

- A díjnyertes történet folytatása a Londonban játszódó második epizóddal.

- Fedezd fel London ikonikus helyszíneit, miközben a híres nyomozó, Hercule Poirot bőrébe bújva játszol, és éld át a nyomozói lét izgalmát, miközben olyan nyomozói módszerekkel oldod meg a rejtélyt, mint a gyanúsítottak kihallgatása és a bizonyítékok gyűjtése.

- Merülj el egy teljes mértékben eredeti történetben, amely angol, francia és német nyelven is le van szinkronizálva.

- Agatha Christie eredeti alapanyagához hű történet, amelyben megismerheted Poirot fiatalkori történetét és karaktereit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Agatha Christie: Hercule Poirot - The London Case (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: