Betöltés...

Rise of the Triad: Ludicrous Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.219 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Rise of the Triad: Ludicrous Edition tartalma:

- Rise of the Triad alapjáték

- Az összes eredeti ROTT-epizód és kiegészítő

- A New Blood, a Night Dive és az Apogee Software veteránjai által készített teljesen új epizód





A NightDive Studios zsenijei a New Blood őrültjeivel együttműködésben bemutatják az Apogee Software kultikussá vált FPS-ének modernizált változatát, a Rise of the Triad: Ludicrous Edition képében 4K és ultrawide felbontás támogatással, korlátlan képkocka sebességgel, az „elveszett” bétákból való karakterekkel és tartalmakkal helyreállításával, teljes kontroller támogatással és személyre szabható egér/billentyűzet irányítással, új HUD-al, új fegyverhangokkal és még sok mással!



A Rise of the Triad a ’90-es években megjelent FPS, a Rise of Triad: Dark War rebootja. A reboot nagyon hű marad az eredeti játék koncepciójához, de modern grafikával, teljesen más pályákkal és az első rész hangulatának teljes mértékben való megtartásával jött létre. A játék középpontjában a robbanásokra és pillanatnyi akciókra összepontosító gyors, pörgős játékmenet áll. Hatalmas csapdák, mint például forgó pengék és tüskék, töménytelen mennyiségű vér, illetve sok eszement és nagyon erős fegyver vár rád.



Játékmenet

A ROTT véresebb és kacagtatóbb, mint valaha, teljes karakter- és ellenfél csonkítással. Bújj a H.U.N.T. (High-Risk United Nations Taskforce) bőrébe öt egyedi karakterrel, amelyek mindegyike különböző játékstílust kínál, és száguldj végig több mint 20 szintnyi robbanékony egyjátékos akción. Emellett rengeteg titkot, gyűjthető tárgyat, különleges eseményt és rejtett területet is felfedezhetsz.



Multiplayer

Az egyedülálló online többjátékos pályák felidézik a klasszikus ROTT minden mókáját és izgalmát. Az olyan tébolyult módok is visszatérnek, mint a God mód, az Elasto mód, a Mercury mód, a Shrooms mód és mindenki kedvence, a Dog mód! 95 teljesítményt is megszerezhetsz, amelyekkel növelheted a pontszámodat, és amelyeket a világszintű ranglistán és a statisztikakövető rendszeren keresztül követhetsz nyomon. De a móka itt nem ér véget! Építsd meg saját szintjeidet, modjaidat, és oszd meg őket a Ludicrous Development Kit és Steam Workshop segítségével.



Nosztalgia és új tartalmak

Visszatért a csúcsfegyverek teljes arzenálja, köztük olyan fegyverek, mint a Flamewall, a Firebomb, a Split Missile, a Drunk missile és természetesen az Excalibat! A játék eredeti zenéi teljesen újjá lettek kovácsolva a heavy metal tüzében, és választhatsz is, hogy az 1994-es, 1995-ös vagy a 2013-as zenei szekciót választod játék közben, így van lehetőség a nosztalgiázásra is, de új tartalmak ugyanúgy elérhetőek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Rise of the Triad: Ludicrous Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: