Betöltés...

Saints Row: Platinum Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 34.149 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Saints Row: Platinum Edition tartalma:

- Saints Row alapjáték

- Los Panteros American Muscle Bundle kozmetikai csomag

- Expansion Pass

- The Heist & The Hazardous kiegészítő

- A Song of Ice & Dust kiegészítő

- Doc Ketchum’s Murder Circus játékmód

- Going Commando kozmetikai csomag

- Chicken Dinner kozmetikai csomag

- Saints Row: The Third – Remastered teljes játék





A Deep Silver Volition által fejlesztett Saints Row a sorozat teljes rebootja, amely vadonatúj környezetet, vadonatúj karaktereket, valamint vadonatúj megközelítést kínál, amelyre már a mai kor játékosai annyira vágytak.



A Saints Row helyszíne Santo Ileso, egy fiktív város az amerikai délnyugaton, és az egyik legváltozatosabb városi helyszín, amelyet valaha alkottak Saints Row játékhoz. Te a Főnök szerepében játszol, aki a saját bűnbirodalmát szeretné felépíteni a városban. A várost viszont más bandák uralják: A Los Panteros az erőt testesítik meg, a The Idols bandát a hírnév motiválja, a Marshall Defense Technologies pedig egy magán katonai konglomerátum.



Tapasztald meg a Saints Row eddigi legnagyobb és legjobb játszóterét. A hatalmas sandbox világban felfedezheted a várost és az azt körülvevő sivatagot is, amely tele van emlékezetes főküldetésekkel, és mindenféle mellékküldetéssel, amelyek segítségével építheted a birodalmadat. Lőjj, vezess, vagy akár repülj a célod felé, miközben a csúcsra jutsz.



Egyengesd egyedül a bűnbirodalmadat, vagy játssz együtt egyik barátoddal a két fős kooperatív módban, hogy együtt dúljátok fel a várost.







The Heist & The Hazardous

A kiegészítő 3 új küldetéssel, egy MDI-815A helikopterrel, a Pain & Gain fegyverrel, Kaijuice wingsuit kihívásokkal, Sunshine Springs Mini-HQ-val, 18 új öltözettel és kozmetikai tárggyal, 4 új wingsuit dizájnnal és még sok mással várja a játékosokat! Amikor az ellenszenves filmsztár, Chris Hardy átveri a játékos karakterét egy sikeres merénylet során, a Saints banda édes bosszút áll egy fergeteges, elegáns rablással. A Sunshine Springs fényűző kerületében játszódó kiegészítő vadonatúj történetbeli küldetéseket kínál 1-2 játékos számára, valamint a fő kampány során használható új kozmetikai tárgyakat, jutalmakat és pusztító eszközöket.



A Song of Ice & Dust

A kiegészítő 5 új küldetést, a Ban Hammer, a Frostlander Axe és a Frostlander SMG fegyvereket, egy Galitrax helikoptert, 3 járművet, 4 LARP-képességet, 5 öltözetet és további 17 további kozmetikai tárgyat tartalmaz. Amikor egy lesújtó rajtaütés megtizedeli a Dustlander frakciót, az ádáz riválisok, Bossonius és Gwendolyn Firebird egyesítik erőiket, hogy paintballról paintballra megvédjék a DustFaire-t a Chill Queen és a Frostlanderek elől. A Vallejo romos városrészében játszódó kiegészítőben átélheted a Dustmoot történetszál epikus csúcspontját, két karakter szívbemarkoló történetét, akik a nézeteltéréseik ellenére még mindig nagyon utálják egymást.







Saints Row: The Third – Remastered

A Saints Row: The Third - Remastered a hatalmuk csúcsán lévő Saints banda irányítását adja a kezedbe. Ez a te városod. Ezek a te szabályaid. Felújított grafikával, jobb fényeffektekkel, átdolgozott környezetekkel és vizuális effektekkel Steelport és a Third Street Saints banda még sosem nézett ki ilyen jól. Ebben a felújított változat tartalmazza az eredeti játék mindhárom kiegészítőjét és több mint 30 DLC-jét is.



Történet

Évekkel azután, hogy meghódították Stilwater városát, a Third Street Saints utcai bandából egy közismert márkává nőtte ki magát: Saints cipők, Saints energiaital és Johnny Gat bólogatós bábuk is megtalálhatóak a különböző boltok piacain. A Saints banda Stilwater királya, de a hirtelen szerzett hírnevük nem maradt észrevétlen. A Syndicate, egy legendás bűnözői testvériség, amelynek a világ minden táján vannak emberei, szemet vetett a bandára, és azt követelik, hogy hódoljanak be előttük. Mivel a banda nem hajlandó térdre borulni a Syndicate előtt, az egykor büszke metropolisz, Steelport valódi csatatérré változik. Vedd fel a harcot a Syndicate ellen különbözőbbnél különbözőbb szórakoztató módokon.



A bűn városa

Törd meg és bomlaszd fel a Syndicate fegyverek, a kiberbűnözés, és a bűnügyi műveletek feletti fojtogató hatalmát. Fedezd fel Steelport titkait, ahol minden sarkon valami különböző akció vár rád.



Őrült fegyverek

Egy dolog legyőzni az ellenfeleidet. Más dolog megalázni őket. A repülőgépek, az emberi ágyúgolyókat lövöldöző autók és a vérlázító közelharci fegyverek mind-mind a móka részei.



Őrületes karakter-testreszabás

Készítsd el a valaha látott legelborultabb karaktereket, a lecsúszott hírességektől a maszk nélküli nindzsa kalózokig. Minden bűnösben ott lakozik egy szent. Te kivé fogsz válni?



Fergeteges kooperatív mód

Játssz egyedül vagy együtt az egyik haveroddal. Ejtőernyőzz a levegőből zuhanva, aztán landolj a társad lángoló kocsijának platóján, miközben kétségbeesetten menekültök az erősen felfegyverzett Syndicate-katonák elől. Steelport sokkal szórakoztatóbb, ha egy barátoddal együtt járjátok be.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Saints Row: Platinum Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: