Betöltés...

RWBY: Grimm Eclipse (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.759 Ft



A JÁTÉKRÓLRWBY: A GRIMM ECLIPSE egy négyszereplős, online kooperatív, hack és slash játék, amely a Rooster Teeth nemzetközi RWBY slágersorozatán alapszik.



Készüljön fel az intenzív harci akcióra, amikor Grimmmel harcol a Remnant ismerős helyein, beleértve az új területeket, amelyeket még soha nem láttak a showban. Játssz Ruby, Weiss, Blake és Yang szerepében ebben a karakterközpontú kalandban, amely új történeteket, új Grimm típusokat és új gazembert tár fel!



A gyors tempójú, hack és slash játékmenet inspirációt nyer például a Dynasty Warriors-ból , a Left 4 Dead csapatjáték-elemeivel kombinálva , hogy csúcsminőségű, kooperatív harcot hozzon létre, megnyerő küldetésekkel és történetmeséléssel együtt.



JELLEMZŐK:

4 játékos online Co-op (multiplayer)

Játssz RWBY csapatként - Ruby, Weiss, Blake vagy Yang, mindegyiknek megvan a saját kinyitható képessége és frissítése

Tapasztalja meg az exkluzív történetet új helyszínekkel, ellenségekkel és egy új gazemberrel, akit még soha nem láttak a műsorban

Teljes átbeszélés a műsor szereplőitől, valamint új hangtehetségek

Rangsorolt ?kihívások, feloldások és eredmények

A Horde Mode öt egyedi térképet tartalmaz, amelyek az intenzív co-op akcióra, a stratégiára és a védelmi tornyokra összpontosítanak. Védje a biztonsági csomópontokat, és élje túl a Grimm hullámait!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "RWBY: Grimm Eclipse (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: