Betöltés...

WORLD OF FINAL FANTASY (TR) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.114 Ft



A JÁTÉKRÓL



Rögzítse, testreszabja és fejlessze!



Induljon el egy varázslatos útra Reynn és Lann testvérekkel, miközben felfedezik Grymoire hatalmas világát, hogy újra felfedezzék a múltjukat és megmentsék a jövőt. Ebben az egyedülálló és látványosan elbűvölő világban a játékosok megragadhatják a lényeket, testre szabhatják és fejleszthetik őket kedvükre való módon, és imádnivaló, mégis rendkívül stratégiai halmokba rendezhetik őket. Csatlakozzon a FINAL FANTASY univerzum felejthetetlen legendáihoz ebben a nagy és kicsi hősök epikus kalandjában.



Főbb jellemzők:



- Új fordulat a klasszikus csatákban: Sajátítson el egy teljesen új harci rendszert, ahol a játékosok több száz egyedi lényt gyűjtenek, amelyeket Mirages-nek hívnak, és egymásra rakják őket, hogy harcoljanak az ellenségekkel. Kombinálja hatékonyan a Mirages méretét és elemeit az előny elérése érdekében!

- Testreszabás, fejlesztés és nyeregbe helyezés: Fejlessze a Mirage-okat, hogy új képességeket tanítson nekik a csatában, oldja meg a mirajewels-eket, amelyek hihetetlen erővel ruházzák fel főszereplőiteket, vagy a Mirage-eket hatalmas új formákba "transzfigálja"! Néhány Mirage még csatlakozik hozzád a terepen, hogy átjusson e játékszerű világ hatalmas tájain.

- A függőleges lehetőségek világa: Fedezze fel a függőlegesen egymásra rakott börtönöket, és használja a Mirázsokat az akadályok és a haladás legyőzéséhez. Grymoire magas és tornyos világában az ég valóban a határ!



Ide tartoznak a következő bónusz legendás lények is:



- Sephiroth megidézi

- Fehér Chocobo

- Glow Moogle

- Piros Bonnetberry

- Sky Sárkány

- Kaguya Flan

- Nidhogg

- 2P Serafie

- Írisz

- Sötét Behemoth

- Astraea

- Kobold Mimic

- Topáz Carbuncle

- 2P True

- Balthier megidézi

- Nagy uborkaorr

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "WORLD OF FINAL FANTASY (TR) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: