Betöltés...

Those Who Remain (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.504 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ahogy kialszanak a fények, a sötétség parazsa felizzik az álmos Dormont városában. Szembe kell nézned a kényelmetlen borzalmakkal, meg kell őrizned a józan eszedet, és túl kell élned az éjszakát ebben a történetközpontú, belső nézetes pszichológiai thrillerben.



Történet

Eltűnésekről szóló suttogások járják be a várost, miközben egy burjánzó, nyugtalanító és irracionális félelem kezd elterjedni, és a sötétség nemkívánatos tükörképe lesz azoknak, akik megmaradnak. Vannak hibák, amelyeknek soha nem szabadna megtörténniük, nem akkor, amikor az életed teljes - és mégis megtörténnek. Edwardnak jó élete volt, gyönyörű felesége és tökéletes kislánya, mégis azon kapja magát, hogy több whiskyt is megivott, és végighajt Dormont éjszakáján, hogy véget vessen titkos viszonyának - a hibái helyrehozása érdekében. Amikor Edward behajt a Golden Oak Motelbe, nem is sejti, hogy ez az éjszaka mennyire megváltoztatja az életét... A minden szem sarkában ott viruló borzalmak és sötétség elszabadul...



A sötétségnek szeme van

Navigálj a közeledő sötétségben, és manipuláld a fényforrásokat, hogy utat törj magadnak Dormont rejtélyei között. A túléléshez minden eszközzel a fényben kell maradnod.



Kettészakadt világ

Fedezz fel két, egymással összefüggő dimenziót, miközben Dormont és egy különös alternatív valóság között mozogsz, hogy elgondolkodtató rejtvényeket oldj meg, és megfejtsd a sötétségben rejlő rejtélyeket.



A választás lelkiismerete

Válaszd, hogy elítéled vagy megkegyelmezel-e Dormont elveszett lelkeinek és átkozott titkok tárházának, miközben több különböző befejezésen keresztül kemény morális döntéseket hozol, amelyek meghatározzák Edward sorsát.



Élvezd a józanságodat

Fedezz fel egy mélyen emberi történetbe csomagolt, testközeli pszichológiai thrillert, amely a családot, a veszteséget, a hibákat és azt vizsgálja, hogy a valódi embereket nem csak démonok kísérthetik a sötétben.



Egyedülálló atmoszférikus horror

Merülj el a klasszikus természetfeletti filmek és tévésorozatok által inspirált, történetközpontú kalandban, amely egy mélyen atmoszférikus alternatív horrorélményt nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 41 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Those Who Remain (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: