Betöltés...

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 54.672 Ft



A JÁTÉKRÓLLépj be a felfedezések és a kalandok világába a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-ban, a méltán híres sorozat határokat feszegető részében.



Nyisd ki a szemed

Százéves álom után Link egyedül ébred egy olyan világban, amelyre már nem emlékszik. A legendás hősnek most egy hatalmas és veszélyes földet kell felfedeznie és visszanyernie az emlékeit, mielőtt Hyrule örökre elveszne. Csak azzal felfegyverkezve, amit össze tud szedni, Link elindul, hogy megtalálja a válaszokat és a túléléshez szükséges erőforrásokat.



Fedezd fel a téged körülvevő hatalmas világot

Fedezd fel Hyrule tájait, ahogyan csak akarod. Mássz fel tornyokra és hegycsúcsokra, hogy új célpontokat keress és használd a Sheikah Slate nevű titokzatos táblát Hyrule térképének megtekintéséhez és a látnivalók felkutatásához. Link lóháton gyorsan nagy területet fedezhet fel, tutajon hajózhat Hyrule vizei között, vagy pajzsán szörfözhet le egy hegyről. A határ a csillagos ég, amikor Link siklóernyőjével szárnyal az égen.



Harcolj a királyságodért

Az eszére és leleményességére támaszkodva Link számos különböző fegyvert szerezhet, amelyeket a harcban használhat. Ezek a tárgyak azonban idővel elhasználódnak, ezért mindig újabbakat kell keresnie. A harc természetesen többről szól, mint a fegyverekről. Link-nek különböző támadásokat is meg kell tanulnia - például a magasan szálló íjjal való lövéseket - ahhoz, hogy győzni tudjon.



Légy felkészült és megfelelően felszerelt

Vadássz vadállatokra, szedj gyümölcsöket és zöldségeket, vagy fosztogasd az ellenséges táborokat élelemért, hogy életben tartsd Link-et kalandjai során. Még recepteket is megtanulhatsz, hogy megfűszerezd a dolgokat! Az új ételek azonban nem csak az ízt javítják - gyógyíthatják Link-et és növelhetik a statisztikáit is. Link néhány igen elegáns ruhát is viselhet, de a különböző ruhák segíthetnek abban is, hogy megvédjék az elemektől vagy eltereljék az ellenséges tüzet. Link számára mindenféle ruhát találhatsz, a hófelszereléstől a páncélzatig, de légy óvatos - ha viharban fémet viselsz, megrázkódtatásban lehet részed!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 56 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Legend of Zelda: Breath of the Wild (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: