Betöltés...

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 27.592 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Alapjáték

Nyári divat jelmez készlet



Három év telt el Ryza titkos nagy kalandja óta a Kurken-szigeten. Ryza, csoportjának egyetlen tagja, aki a szigeten maradt, barátjától levelet kap, amelyben romokról mesélhet, amelyek kapcsolatban állhatnak az alkímiával, valamint egy rejtélyes kérést, amely izzó követ tartalmaz. Ez arra ösztönzi, hogy elhagyja a szigetet, és kimerészkedjen a királyi fővárosba, Ashra-am Baird-be. Ryza azonban nem tudja, hogy ez egy fantáziadús új kaland kezdetéhez vezet, amely magában foglalja a királyi fővárost körülvevő romok rejtelmeinek felkutatását és egy találkozást egy furcsa lénnyel, amely megváltoztatja az életét.

„ Nyári divat jelmezkészlet ”, amely összesen 7 jelmezt tartalmaz, egy-egy a következő karakterek mindegyikéhez: Ryza, Nagyböjt, Tao, Klaudia, Patricia, Serri és Clifford.



[Kiemelt jelmezek]



Ryza: Tengeri szellő blúz

Klaudia: Könnyű nyári meleg

Nagyböjt: Utazás a Nap alatt

Tao: Nyári tábor

Patricia: Hivatalos nyári ruha

Clifford: Vadász ünnepe

Serri: Oren rövid nyara



Minden jelmez megváltoztatható az Atelier íróasztalán keresztül elérhető „Öltözőben”. A karaktereknek be kell csatlakozniuk a partiba, mielőtt jelmezüket megváltoztathatják.

Jellemzők



A fő játék: „Atelier Ryza 2: Elveszett legendák és a titkos tündér”

Kurken Island Gathering Tour

Haladás a játék egy bizonyos pontjára az előző „Atelier Ryza” cím gyűjtőterületeinek feloldásához.

Kiemelt területek: Traveler Road (a hajógyárból), Pixie Forest (a Flower Guard kertjéből), Maple Delta (a Sweet River-től), Weissberg vulkán (a Smoky Mountain Path-tól), Meteor Castle (a Heatwave Gate-től)

Egy másik stílus jelmezkészlet

21 jelmez készlet , egyenként 3 darab a következő karakterekhez: Ryza, Nagyböjt, Tao, Klaudia, Patricia, Serri és Clifford.

A Summer Memories jelmezkészlet a következőket

tartalmazza: „Nyári kaland!” Ryza jelmez, amely az előző címre vonatkozó korai vásárlási bónuszként szerepelt; A Digital Deluxe kiadásban szereplő „Another Fashion” jelmezkészlet és „Summer Style” jelmezkészlet. 16 jelmez Ryza, Lent, Tao és Klaudia számára, egyenként 4 darab.

Hasznos cikkek

Négy különböző elemből álló készlet, amely segít a játék elején. Hozzáadásra kerülnek az Atelierben lévő konténerhez.

Kiemelt tárgyak: Szélcipő (növeli a mozgás sebességét), Utazókabát (növeli az EXP nyereséget), Igazi kézzel készített személyzet (növeli az AP nyereségét), Uni Charm (növeli a statisztikát, az egészség helyreállítását és a képességek képességét).

Minden amire szükséged van! Gem Pack

100 000 drágakő, amelyek felhasználhatók cikkek újjáépítéséhez és egyéb. A drágakövek elérhetővé válnak, ahogy haladsz a játék során.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 56 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: