Betöltés...

Dead Space Remake (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.440 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



A sci-fi túlélő-horror klasszikus Dead Space™ visszatér, az alapoktól kezdve teljesen újjáépítve, hogy mélyebb, magával ragadó élményt nyújtson. Ez a remake lenyűgöző vizuális hűséget, feszültséggel teli atmoszférikus hangzást és játékmeneti fejlesztéseket hoz, miközben hű marad az eredeti játék izgalmas víziójához.



Isaac Clarke egy mérnök, aki egy hatalmas bányászhajó, az USG Ishimura megjavításán dolgozik, de rájön, hogy valami borzalmasan elromlott. A hajó legénységét lemészárolták, Isaac szeretett partnere, Nicole pedig valahol elveszett a fedélzeten.



Isaac egyedül, és csak mérnöki eszközeivel és képességeivel felfegyverkezve versenybe száll, hogy megtalálja Nicole-t, miközben az Ishimura fedélzetén történtek rémálomszerű rejtélye feltárul körülötte. A nekromorfoknak nevezett ellenséges lények csapdájába esett Isaac túlélési csatával néz szembe, nemcsak a hajó egyre fokozódó rémületei ellen, hanem saját, összeomló józansága ellen is.



MERÜLJEN MEG A KÖVETKEZŐ GENERÁLÚ SCI-FI HORRORBAN



A sci-fi horror klasszikusa az alapoktól kezdve teljesen újjáépítve tér vissza, emelt vizuális hűséggel és 3D atmoszférikus hanggal. Egy lemészárolt legénység ijesztően részletes szobáitól és munkatereitől egy elhagyatott űrhajó kísérteties atmoszférikus hangjaiig megszakítás nélkül fedezhet fel egy lenyűgöző sci-fi környezetet, amely tele van kiszámíthatatlan és feszült pillanatokkal.



FELTÁRJA MEG A REJTSÉGET AZ USG ISHIMURÁN



Ami Isaac Clarke mérnök és az USG Kellion legénységének rutinjavító küldetéséből indul ki, az gyorsan a túlélésért vívott harcba fajul, ahogy a fedélzeti borzalmak mögött meghúzódó igazság kezd feltárulni. Egy kibővített narratív élményt követően fedezze fel az USG Ishimura fedélzetén történt események mögött rejlő sötét titkokat a szerencsétlenül járt legénység utolsó naplói és a néhány megmaradt túlélővel való találkozás révén.



IMPROVIZÁLJ A



TÚLÉLÉSÉHEZ Szembesülj a rémálmokkal az USG Ishimura fedélzetén műfajmeghatározó stratégiai játékmenettel. Hasznosítsa újra és frissítse Isaac mérnöki eszközeit, hogy kreatívan, precízen legyőzze az ellenséget.




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dead Space Remake (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: